Ez ment a héten a férfidivatban

Szerző: beautyFY

Heti sorozatunkban összeszedünk néhányat az elmúlt hét divathíreiből, legalábbis azokból, amik vagy vannak annyira érdekesek, hogy átlépjék a magára valamit adó átlagember (vagyis mi) ingerküszöbét, vagy annyira hasznosak, hogy okulni lehessen belőlük a mindennapok divatjában.

 

Guy Robinson & Simon Clark for Dunhill London

Guy Robinson és Simon Clark lett a Dunhill London legújabb, 2017-es tavaszi/nyári kampányának arca. A fotókat John Balsom készítette. A modellek a márka legújabb kollekcióját viselik. A hagyományos stílus mellett megjelennek a klasszikus ruhák, valamint a modern sportruházat is. Laza elegancia, menő szettek. Még több képért katt ide.

80. Ray-Ban-születésnap

Steven Klein készítette a Ray-Ban legújabb kampányának fotósorozatát. A márka a 80. születésnapját ünnepli, amire Klein egy elég ütős sorozatot hozott össze. A modellek között feltűnik például Tony Chung is. Ő a világ egyik legkeresettebb ázsiai-amerikai férfi modellje, aki egyébként Texasban született, és Kaliforniában nőtt fel.

A márka friss kollekciójának darabjait viseli a fotókon, amelyek a legújabb árnyalatokban kerülnek az üzletek polcaira. Az időtlen klasszikus típusok, mint a Ray-Ban Aviator, a General, a Blazer és a Wayfarer, mind feltűnnek a kampányban.

Cillian Murphy és a Mr Porter

A The Journal e heti kiadásában a Mr Porter egy teljesen új oldalát mutatta be Cillian Murphy személyében. Az ír színész Paul Wetherell fotóssal dolgozott, valamint a Mr Porter divatrovatának szerkesztőjével, Eilidh Greiggel. A fotókon kellemes tavaszi divat szerint öltöztették, az összeállításban Dries Van Noten– és Lanvin-darabok tűnnek fel, de visel még Prada blézert és galléros Gucci pólót is.

A teljes cikkért katt ide.

Max Rendell lett a Daks arca

A több mint 120 éves angol luxusmárka, a Daks legújabb tavaszi/nyári kampányának arca Max Rendell. Szabott ingek, mintás ruhák és kifogástalan stílusérzék. Kifinomult öltönyök, amelyekről süt a minőségi anyaghasználat és mesteri kivitelezés, fehér nadrágok és zakók idézik a nyári luxust. Még több kép itt.

Jared Leto a címlapon

Jared Leto került a L’Officiel Hommes Paris címlapjára. A színész és a Thirty Seconds to Mars frontembere olyan márkás ruhákat és kiegészítőket kapott, mint a Carrera (a 60 éves, ismert olasz szemüvegmárka − a szerk.) és a Gucci. Nem meglepő, hiszen Leto a két high-fashion brand kampányaiban egyaránt szerepel. Képekért katt ide.

Wouter Peelen for Scapa

Wouter Peelent kérték fel a Scapa tavaszi/nyári kollekciójának fotózására. Kifinomult sportruházatban és elegáns zakókban fotózták a holland modellt, elég vagány sportkabátok, nadrágok, mintás ingek és nyakkendők között. Képekért katt ide.

Luke Evans for GQ

A GQ Style Germany felkérte A szépség és a szörnyeteg arcoskodó karakterét, Luke Evanst, hogy fotósorozatot készítsenek vele. A képeket Boo George készítette, a színész elég jó outfiteket kapott, laza és stílusos darabokban feszít a fekete-fehér fotósorozaton.

Az őszi Brunello Cucinelli-kollekció

Még csak most kezdődött a tavasz, de az olasz Brunello Cucinelli már bemutatta idei őszi/téli kollekcióját. Az olasz gyártóról érdemes tudni, hogy döbbenetesen magasra szabott áraival is óriási üzleti sikereket képes felmutatni (egy ing 140 000 forint, egy öltöny meg akár 1 millió forint fölött is lehet!), de profitja 20%-át jótékonykodásra költi, és

előírásuk, hogy a piaci átlaghoz képest az ő munkatársaik 20%-kal magasabb fizetést kapjanak.

A márka ügyesen keveri az elegánsra szabott olasz alkalmi viseletet és a kifinomult, sportosabb stílust. A kollekció őszi színárnyalatokban gazdag, és van benne gyapjúkabát, élénk színű, kötött holmi, csíkos nadrág és elegáns mellény is.

Robert Pattinson for Dior

Brunello Cucinelli mellett már a 2017-es őszi/téli kollekcióját reklámozza a Dior Homme is. Lehullt a lepel a legújabb kampányról: a francia márka arca a Twilight-sorozat főhőse, Robert Pattinson lett. A színészről természetesen Párizsban készültek a képek, a világ leghíresebb designere és fotósa, Karl Lagerfeld dolgozott vele. A kollekció a Black Carpet nevet viseli, amihez a fekete-fehér fotósorozat tökéletesen passzol, több inspiráló kép a kampány hivatalos oldalán.

Joop! kampány Edward Wildinggel

Ez a harmadik alkalom, hogy Edward Wilding szerepel a Joop! kampányaiban. A brit modellt a 2017-es tavaszi/nyári kollekció lookbookjához fotózták. A képeken feltűnik még a gyönyörű Julia Jamin is. Maga a fotósorozat tökéletesen visszaadja a márka sokoldalúságát, így alkalmi stílusú ruházat mellett egyszerűbb, lazán elegáns nadrágokat is dobnak. A teljes lookbookért katt ide.

Ton Heukels Velencében

Ton Heukelst Velencében fotózták az August Man Malaysia kampányához. A holland modellt Greg Swales kapta lencsevégre, az outfiteket pedig Giorgio Ammirabile dobta össze. Az ikonikus városi épületek mellett érdemes Heukels cuccaira is egy-egy pillantást vetni. Olyan márkák ruháiban mászkál Velence utcáin, mint a Versace, az Ermenegildo Zegna és a Canali. Képekért katt.

Itt van még jó kis kontent