Heti női frizura inspiráció #3

Szerző: Brooke

Máris itt van a sorozat harmadik része, és ahelyett, hogy kezdenénk kifogyni a menő fodrászokból világszerte, egyre több tehetséges emberbe botlunk bele nap mint nap az Instagramon. Jó, azért keresgélünk is rendesen.

 

Heti sorozatunk legelső részében meseszép ombre és balayage frizurákat mutattunk, az előzőben (azaz a második részben) pedig hoztunk egy celebfodrászt is, bár ezzel a témával korábban már foglalkoztunk − katt ide. Múlt héten tehát az extrább hajakra, most inkább a naturális fazonokra és színekre fókuszáltunk.

#1 Csodaszép természetesség

Ki? Sally Hershberger

Hol? Los Angeles

Nagyon úgy néz ki, hogy Los Angelesben nincs olyan, hogy rossz frizura. Egymást követik a tehetségesebbnél tehetségesebb szakemberek, akik közül Sally Hershberger azért is különösen menő, mert saját márkája van. A 24K nevű brand mindenféle hajravalót készít.

#2 Balayage szépségek

Ki? Nam Nguyen

Hol? Virginia

Nam Nguyen specialitása a balayage, akár természetes hatással, akár extrém kivitelben. A srác amúgy kiskora óta a hajfestés szerelmese, és olyan amerikai designerek inspirálják, mint Marc Jacobs és Zac Posen. A hivatalos oldalát itt találod.

#3 Videós hajcsodák

Ki? Özden Kürtür

Hol? Törökország

Szinte minden részre jut legalább egy török fodrász, akit érdemes lehet követned, ha inspirációt keresel a következő hajfestésedhez. Özden Kürtür a szögegyenes hajvágásáról videókat is készít, amiről mi is írtunk már, itt elolvashatod.

#4 Unalmasból izgalmas

Ki? Asil

Hol? New York

Ha van fodrász, aki a legunalmasabb hajból is extrém különlegességet tud varázsolni, az Asil. Munkái alapján simán elkönyvelhetjük úgy, mint akit Guy Thang műremekei inspiráltak.

#5 Tökéletes balayage

Ki? Ken

Hol? Delray Hair Salon by Ken, Florida

Ken művészi precizitással készíti el vendégei frizuráját, csodaszépen árnyékol, és ügyesen választ színeket is. Természetes szépségek egy tehetséges, Floridában tevékenykedő fodrásztól.

Ha pedig kipróbálnád a fentieket:

mi a beautyFY-ban Paul Mitchell és Schwarzkopf festékekkel dolgozunk, az Olaplexet pedig ingyenesen biztosítjuk minden hajfestéshez.

Itt van még jó kis kontent