Kristályok inspirálta haj az új trend

Szerző: Brooke

Szinte nem telik el úgy hónap, hogy ne jelenne meg egy teljesen új, eddig még nem látott hajtrend, ami felbolygatja a fodrászvilágot. Ezt a hajfestési trendet egészen különleges dolgok inspirálták: kristálykövek.

Nem fogunk mély kőzettani tanulmányokba bonyolódni, inkább csak annyit mondunk, hogy egy olyan kristály ihlette meg a fodrászokat, amely amellett, hogy nagyon színes, még csillog is. Ez a két jellegzetessége pedig nemcsak gondolatban, hanem gyakorlatban is kivitelezhető hajfestés terén.

A stílus amúgy egy valódi kristályt imitál,

ami egy üreges, kerek és csillogó kő. A színmélységét a fodrászok ombre vagy balayage kivitelben készítik el, méghozzá a frizurának azon részein, ahol csak akkor látszik, ha te magad is úgy akarod. Értsd: takaróhaj kerül(het) a színes, fényes színvilágú tincsek fölé.

Nem vitatjuk, hogy egy naturális ombre nem lehet olyan szép, mint ez, de azért (nálam legalábbis) felveszi a harcot a hőérzékeny hajfestékkel. Hamar fel is kapták a legújabb hajtrendet, így szinte bárhol belefuthatsz a neten, leginkább az Instagram-feededen.

Az biztos, hogy gyönyörű hajszínekről beszélünk.

Via Metro

Itt van még jó kis kontent