Napi sminktrend: a láthatatlan tusvonal

Szerző: Brooke

Ha szeretsz sminkelni, és még az aktuális trendekkel is tisztában vagy, van egy jó hírünk: itt a legújabb slágernek ígérkező sminkdivat, a láthatatlan tusvonal. Igen, pont olyan nehéz, mint az agyonhype-olt és örök klasszikus cicaszem.

Tulajdonképpen semmi másra nincs szükséged, csak egy színes tusra, ami feltűnővé és egyedivé teszi majd a sminked. Ha nem tudod, milyen színek passzolnak a szemedhez, katt ide, már írtunk róla korábban.

Tussal dolgozni nem épp a legkönnyebb feladat, azonban azt mondják, ha egyszer megtalálod a számodra legideálisabb eszközt, és elsajátítod a legjobb praktikát, csak gyakorolnod kell majd, és magic. Hibázni persze fogsz, de legalább megtanulod, mi az, ami hozzád a leginkább passzol.

Az új sminktrend is ezen az elven alapul.

Erről van szó:

Azt már évek óta tudjuk, hogy a tusvonal nem csak mesés, hanem feldobja a sminket is. Érdemes szenvedni vele, a végeredmény miatt megéri. A legújabb sminktrend sem túl egyszerű, kell hozzá türelem, precizitás és lehetőleg stabil, nem remegő kéz.

Stacy McDonald nevéhez fűződik az új mánia, ami tulajdonképpen annyiból áll, hogy ahova a tusvonal kerülne, nem kerül semmi. Helyette egy felfelé tartó, egyenes vonal fut végig a szemhéj közepétől a szem külső sarkáig, ezzel megadva a smink új ívét − írja a Bustle.

Így készül videón:

https://www.youtube.com/watch?v=M2jDnOrhgv0

Első ránézésre felidézheti a cut crease sminket, amire a láthatatlan tusvonal annyiban hasonlít, hogy a szem egy része olyannyira naturális marad, hogy pont nem kerül rá semmilyen sminkcucc. Ötletes, jól néz ki, és mivel egy profi sminkmestertől származik a trend, hisszük, hogy népszerű marad a továbbiakban is.

Nézegetnivaló alant.

Itt van még jó kis kontent