Ilyen a cipő, amit Blake Griffin beteg kisgyerekkel tervezett

Szerző: beautyFY

Aki ismerte a sztorit, attól elnézést kérünk, aki nem, annak viszont legyen ez a napi útravaló.

Blake Griffin, a Clippers szörnyetege többek között a 20 pont fölötti PPG-ről és egészen pusztító erejű zsákolásairól ismert, és ha választani kéne aközött, hogy puszta kézzel állíts meg egy gyorsvonatot, vagy felugorj blokkolni Blake Griffint, a döntés nem lenne egyértelmű.

Az oklahomai srácnak volt néhány balhéja is, de a most 28 éves erőcsatár elég sokat jótékonykodik; anno indított egy kampányt, a Dunking for Dollarst, amiben minden zsákolása után 100 dolcsit utalt egy szegény gyerekeket segítő alapítványnak, illetve a 2011-es zsákolóversenyen átugrott autót is jótékonysági árverésre adta.

Most egy kampány keretében

közösen tervezett egy sneakert egy kisfiúval, aki leukémiában szenved,

erre lehet licitálni a kampány oldalán, ahol a történetről egy megható videó is látható. A 11 éves Justice Griffith-et a Los Angeles-i gyermekkórházban kezelik, ő választotta a Jordan Super.Fly 5 alapján készült cipő színét is (ami egyébként a nevét is viseli). A sneaker maga közelebbről ilyen lett:

Blake Griffin egyébként a Wizards elleni meccsen viselte is a szóban forgó csukát, 26 pontot szórt benne. Licitálni itt lehet rá, a befolyó összeg a gyermeket kezelő intézménynek megy majd.

Itt van még jó kis kontent