Marty McFly és a divat, amit teremtett

Szerző: Narin

Ma, vagyis 2015. október 21-én pattant ki a jövőutazás hosszú, bedarázós folyosójából a Vissza a jövőbe (II.) hőse, Marty McFly (Michael J. Fox), úgyhogy ha az USA-ban lébecoltok, tartsátok nyitva a szemeteket. Hátha!

Marty McFly

Ez a srác pár apróságtól eltekintve pont úgy néz ki, mint egy mai fenegyerek – leszámítva az önszárító dzsekit, az automatikusan befűződő csukákat, és persze a kiforgatott zsebű farmer sem annyira megszokott. De nézz rá és mondd azt, hogy nem egy tök átlagos öltözékű huszonéves!

Az említett kabát igen ötletes, előrelátó darab. Ha nem így gondolod, nézd meg a fenti képet, amin pár éve Ryan Gosling is hasonlót visel a Drive című filmben.

Kanye West trainers

És ha ez nem lenne elég, csekkoljuk le gyorsan a cipőt! El nem hinnéd, de Kanye West lényegében ugyanilyen surranóban feszít.

Pockets

A nadrág pedig. Nos. A megvillanó zsebek előbukkannak már helyenként, igaz nem azért, mert kifordítva hordják őket, hanem azért, mert sokszor már rövidebb maga a nadrág a zsebnél.

Lexus Hoverboard

De mind közül a legnagyobb menőség a légdeszka. A Lexus jelentette be nem olyan rég, hogy ők bizony elhozták a csodát magát, de sajnálatos módon még nem tökéletes a projekt. Olyannyira nem, hogy inkább tűnt a dolog valamiféle túlgondolt tiszteletadásnak a klasszikus filmtrilógia előtt, semmit komoly, sorozatgyártásra és piaci kereskedelemre szánt terméknek. Ettől persze még reménykedhetünk benne, hogy hamarosan eljön az idő, amikor már ablakon keresztül is leröppenhetsz a boltba valami harapnivalóért.

 

Itt van még jó kis kontent