Hairstyle

Hímsellő frizura: mi van?!

By  | 

A kommunikáció gyorsulásával a divat is olyan tempóban változik, hogy míg egy-egy hajviselet néhány éve még szélsőségesen excentrikusnak minősült, addig ugyanaz manapság már teljesen hétköznapi, már-már kommersz. Mindenki emlékszik még a David Beckham mohikán-viseletéből lett mániára, amikor a korábban még polgárpukkasztó frizura pár hónap (sőt, néhány hét) után általános férfi divattá, rá fél évre pedig elcsépelt közhellyé vált.

Van most egy hullám, aminek a terjedése ugyan nem köthető egy foci VB-hez sem, de legalább annyira érdekes, mint az volt. Ez az angolul “merman“-nak, vagyis férfi sellőnek becézett fizimiska, amiről egyre másra jelennek meg látványos fotók különböző Instagram csatornákon. Valahogy így:

Keri ko kaya itong screaming neon pink hair color?! Looks scary!!! #NeonPinkHair #NeonPinkHairDontCare #PinkHair #PinkHairDontCare

A photo posted by ? I Dare To Be Different! ? (@pinksnowangel) on

A dolog úgy fest (hehe), hogy a modern, városi férfiak körében egyre nagyobb figyelmet kap a megjelenéssel szembeni igényesség (ezzel összefüggésben már szakáll-olaj manufaktúra is nyílt Budapesten, tényleg), és hát, mint tudjuk, a haj extrém színekre festése is az önkifejezés egy harsány módja. Az nem világos, hogy ebből az őrületből mennyire lesz általános trend 2016-ra, de a hajfestés áraiból kiindulva a fodrászatok nyilván örülnének a növekvő igényeknek.

Amíg ezt megtudjuk, nézegess további hímsellőket alant:

oh my ? #surfer #lukedavis

A photo posted by Imm (@imogenrichardss) on

In one week I go back to blue #repost #ff #selfie

A photo posted by MIKE LAVISION AGENCY (@mikelavision) on

Oh hay #gayman #instagay #scruff

A photo posted by @jupiterprince on

#Mermanhair #selfie #follow #followme #follow4follow #love

A photo posted by Leoncito Castillo (@leoncitocastillo) on

#merman #halloween #mermanhair #beard

A photo posted by @donaltwo on