Életmód

Forradalmi ötlet: Öko edzőterem

By  | 

„Minél többet sportó’, anná’ kisebb a kontó” – mondhatná az ECO GYM menedzsere az árak iránt érdeklődő vendégeknek. Miről is van szó? Becsattogsz a kondiba, veszíted a kilókat, és hó végén a havidíjadat annak függvényében kell rendezned, hogy mennyit jártál edzeni. Ámde minél többet edzettél a teremben, annál kevesebbet kell perkálnod. BUMM! Ez miért is éri meg? Lássuk csak…

 

Azzal, hogy az edzéseid gyakoriságát nézve szabják meg az árat, motiválnak, hogy a lehető legtöbbször eljárj. Ez nyilván neked is jó, mert így az érettségire kapott öltönyöd is rád fog menni egy idő után. A fordulat:

a gépek be vannak kötve egy rendszerbe, ami elektromos áramot termel: minél több ember áll neki kocogni a teremben, annál több energiát halmoznak fel, csökkentve ezzel a villanyszámlát.

Ezt a megtermelt áramot vonja le az üzemeltető a kondibérleted árából.

Fall

A létesítmény NONSTOP nyitva áll, 30 kardio géppel indítottak, stúdiókat biztosítottak a különböző irányított edzésekhez, van továbbá 5 tusolójuk, ahol lecsutakolhatja magát a betévedő. És igen, joggal nevezzük betévedőnek, mivel a munkatársak csak reggel fél 7-től este 8-ig vannak jelen, a beléptetés pedig ujjlenyomat-olvasóval és arcszkennerrel történik. Bár speciális edzések a legváratlanabb időpontokban is elcsíphetők (például éjfélkor vagy hajnali háromkor még vannak órák).

Go home

Sajnos idehaza még nem bevett szokás az ilyen termek kiépítése, de ha nagyvilági utazó lennél, itt bővebben informálódhatsz az ECO GYMről.

Narin

Mindenekelőtt írás és olvasás, aztán folytatódik a sor a sörrel – ínyenc –, futással, filmekkel. Ha sorozat, akkor Breaking Bad, ha fejfedő, akkor kalap. Néha béna szóviccek, sorry!