Charlie Sheen elismerte: HIV pozitív

Szerző: beautyFY

December 1-én lesz az AIDS világnapja, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a betegségre, a megelőzésre és a kezelésre. Talán nem véletlen, hogy az oly sokak által ismert és kedvelt filmsztár, Charlie Sheen éppen ennek az eseménynek a közeledtével jelentette be a mai napon azt, amit már egy ideje rebesgettek a sztárvilágban: HIV pozitív.

„Nagyon nehéz kiejteni ezt a három betűt. Ez egy fordulópont egy ember életében.” – mondta az 50 éves színész. Hozzátette: azért hozta most nyilvánosságra a dolgot, mert szeretett volna véget vetni a rosszindulatú pletykáknak és találgatásoknak, amelyek övezték mostanában. „Négy évvel ezelőtt kezdődött egy sor iszonyatos fejfájással. Azt hittem agytumorom van és mindennek vége.” – mesélt a kezdeti tüneteiről.

Azt mondta, olyan embereknek mondta csak el mindezt, akikben megbízott, de többen visszaéltek ezzel és milliókat kértek a hallgatásukért.

A nyilatkozat sokak szerint új fényben tünteti fel Sheen korábbi, drogokkal és prostituáltakkal is összefüggő botrányait is. További infók és képek a riportról a Today cikkében.

Itt van még jó kis kontent