3 öv, ami rendbe rak

Szerző: Narin

Ha öltözködéskor oda akarsz figyelni az összhatásra, legalább egy kicsit agyalsz minden ruhadarab felett azért, hogy passzoljanak. De mi a helyzet az övvel? Lehet, hogy a ruháid között megvan az összhang, ám ezt egy benézett gatyamadzag is képes gallyra vágni. Ezért adunk most három tippet azzal kapcsolatban, hogy milyen típusokat érdemes a gardróbodban tartani. Ha valamelyik megtetszik, csak katt a képre!

xR2XDIF

„Na, nézzed, nézzed!”

 

#1 – A láthatatlan

belt-3

$45, hogy meglegyenek az alapok.

Elsőként jöjjön egy tök alap darab, aminek nem az a célja, hogy magára vonja a figyelmet, hanem az, hogy a háttérbe húzódva teret engedjen a többi ruhadarabnak. Hogy ezt a hatást elérd, egy kb. hüvelykujj széles, fekete övre van szükséged ezüst- vagy rézszín csattal. Elegánsabb, de legalábbis rendezettebb kompozícióban mutat jól, mert ha bénán választod ki a körítést, úgy festesz majd, mint egy hajléktalan, aki véletlenül rálelt egy csillogó tárgyra.

 

#2 – Az alkalmi

belts-2

Ez az Upton Knox itt $120, de szép példány!

Második körben egy alkalmi övet mutatunk, aminek a titka az egyszerűségében rejlik. Itt már az anyag is számít, javallott valódi bőrrel próbálkozni, az ajánlott szín pedig a barna és a fekete – bár a barnával nagyobb sikered lesz, ha az alkalmi megjelenésedet akarod feldobni. Az Upton-övek például elég menők ebben a kategóriában, arról nem is beszélve, hogy igen okosan méretezték a lyukközöket, a „pont jó”-nál mindig lesz egy kisebb és egy nagyobb méretre is lehetőséged. Vacsora-, eseményfüggő, hogy melyik jön kapóra.

 

#3 – A vagány

belts-1

$25, ehhez képest egy igényes és szép fonott öv.

Íme a tippünk a király övtípusra. Ha ezt a cuccot bevállalod, egyéniséget és lazaságot kölcsönöz. A fonott részek elképesztően jól mutatnak a bőr pántokkal, és ha úgy gondolod, hogy nincs ehhez passzoló pulóvered, hát mi segítünk majd hozzá illőt találni: íme egy kis útmutató.

 

A tippeket köszi a menshealth-nek!

Itt van még jó kis kontent