Modellt csináltak a hajléktalan srácból

Szerző: beautyFY

Mikor először megláttuk az anyagot a Daily Mail-en, mi is abban bíztunk, hogy valami menő átalakítós sorozat lesz, amelyen keresztül bemutathatjuk, mennyit ér az odafigyelés és az igényesség az elhanyagoltsághoz képest. Legyőzött apátiáról, egy új élet csodás perspektíváiról szerettünk volna beszámolni, amit a főszereplő némi szerencsével, de főleg akaraterővel és elszántsággal, megváltoztatott külsejével és megjelenésével, meg az így nyert magabiztossággal ér el. Aztán erre kiderül, hogy inkább sztárpletyka ez, semmint mesés történet, de azért leírjuk, mert annak meg nem rossz.

A sztori röviden: John Economou 19 évesen eljött Milwaukee-ból, hogy Kaliforniában próbáljon szerencsét. Gördeszkájával Venice Beach homokos partján töltötte a nappalokat, és kiszolgáltatott anyagi helyzete okán az éjszakákat is, mígnem két celebritás, Kendall Jenner és Gigi Hadid reklámfilmforgatás közben, tök véletlenül felfedezték, szárnyuk alá vették.

Economou-nak a férfi duckface már tök jól megy.

Economou-nak a férfi duckface már tök jól megy.

A két hölgyről annyit érdemes tudni (és többet tényleg nem), hogy a „híres, mert híres” kategória büszke képviselői, akik semmilyen különleges képességgel nem bírnak azon túl, hogy valamilyen okból sűrűn követi őket kamera. Sőt, Kendall még ennél is furcsább: helyzete az amerikai celebvilágban nagyjából úgy definiálható: az a híresség, aki azért híresség, mert rokona egy olyan hírességnek, aki azért híres, mert híres. Celebception.

Szerencsére ez a cikk nem is róluk szól, ha így lenne, akkor nem jelenne meg a beautyFY-on. Miután a két hölgy kiszúrta magának a hajlék nélküli fiatalt, beajánlották egy modellügynökségnek (Two management), ami azóta is foglalkoztatja. Azóta meg ilyen képek készültek róla, hogy:

economou_2

John szúrósan néz.

economou_3

John majdnem felvette a baseball sapkáját, de még pont nem.

Itt viszont már igen.

Itt viszont már igen.

A becsületes megtalálók.

A becsületes megtalálók.

A sztoriról bővebben (sőt, ijesztően bőven) a Daily Mail számol be, ami videót is közöl a találkozásról.

Fotók: Dailymail.com és Buzzfeed

 

Itt van még jó kis kontent