Sörrel szépít a Carslberg. Tényleg.

Szerző: Narin

Az évszázad ötlete pattant ki a carlsbergesek agyából, pedig még csak a 15. esztendőben járunk!

A vezetők bizonyára egy vadul átmulatott éjszaka után, teljesen készen beszélgettek a cég terveiről, amikor feltehetőleg az alábbiak hangoztak el:

– Mi van a sörben?

– Hát árpa, komló és élesztő. Főleg.

– Oké, lássuk csak, mit lehet tudni ezekről?

– Hát… mindegyik tele van B-vitaminnal és szilíciummal.

– És?

– Ezek tök hasznosak szépségápolás terén.

– Mi?

– Ezeket a cuccokat a szépségápolásban is használják.

 

– Baszki ez mekkora ötlet! Vörös kód!

so much win

És tényleg. A Carslberg kijött egy szépségápolási családdal, aminek végül a Beer Beauty nevet adták. Ez mekkora?

carlsberg-beer-beauty-hero-alt.-IIHIH-

És ezeket TÉNYLEG sörből csinálják. A saját sörükből. Az említett termékek mindegyikét fél liter sörből és egyéb organikus összetevőkből állítják elő. A végeredmény egy B-vitaminnal (ami a sejtek anyagcseréjében játszik szerepet) és szilíciummal (ettől lesznek rugalmasak és szilárdak a kötőszövetek) teli csodaszer, ami segít megőrizni az erős és ragyogó hajat, továbbá eredményesen hidratálja a bőrt.

Miért ez az egész felhajtás? A britek felmérései szerint az Egyesült Királyságban a férfiak 65%-a naponta foglalkozik szépségápolással, illetve a megkérdezetteknek 58%-a havonta 15 fontnál is többet költ szépségápoló szerekre. Az is kiderült, hogy a meginterjúvoltak 40%-a inkább az asszony kencéit nyúlja le kb. heti egyszer. Szóval nagyon úgy néz ki, hogy a közhiedelemmel ellentétben igenis van tere az ilyen krémeknek, samponoknak a pasik körében, ezért is vetődött fel az ötlet, miszerint olyan alapanyagokból készítsenek szépségápolási szereket, amik már eleve közel állnak a férfiszívhez, ezzel is igényességre, ezen termékek beszerzésére ösztönözve az urakat.

carlsberg-beer-and-shampoo-IIHIH

Ahogy említettük, limitált kiadásról van szó, de ha mindenképp be akarnál szerezni belőle egy keveset (nyilvánvalóan akarsz belőle szerezni, méghozzá sokat, egy ilyen cuccból ki ne akarna?), itt megteheted. Sampon, kondicionáló és testápoló mellett a Carslberg oldalán találtok borotvahabot és arcszeszt is.

Az infóért óriási köszi az ifitshipitshere.comnak!

Itt van még jó kis kontent