Ezeket találják a férfiak a legkevésbé vonzónak a nőkben.

Szerző: Sue

A nők sokat agyalnak, ezt tudjuk. Azt, hogy min, szerintem nem érdemes részletezni, hiszen – ha magamból indulok ki – nagy magabiztossággal kijelenthetem, hogy az égvilágon bármin. A B C D… ZS variánst állítunk fel, mindegyiket érzelmileg mélyen megéljük, egyik-másikat újra is gondoljuk, majd végül egy éjszakába nyúló, csevegős kerekasztalt követően totálisan elbizonytalanodunk. Hogy min a legtöbbet, az már másik kérdés.

Meggyőződésem, hogy a 35 év alatti nőket leginkább foglalkoztató (és körbe- és körbe- és körbejárt) téma, hogy mi jön be a férfiaknak, illetve mi az, amitől a hideg rázza ki őket. Ha te is sokszor gondolkozol ezen, akkor jó hír, hogy a Millennial Lifestyle magazin összeállított egy pofás listát azokról a dolgokról, amiket szerintük célszerű kerülni, ha meg akarsz szerezni, oder meg akarsz tartani valakit.

De mivel mi nem a Millennial Lifestyle vagyunk, dicséretes listájukat kiegészítettük a privát kis véleményünkkel.


1.     Smink

A cikk írója nem tököl, és csípőből tüzel a csajok többségének – az ékszer mellett – a legjobb barátjára: a sminkre. Imádjuk, mert elfedi a gyengeségeinket, és hangsúlyozza az
erősségeinket. A férfiak viszont a magazin szerint utálják. Egyrészt azért, mert ennek hála a „jócsajok” megkülönböztetése az átlagosoktól igazi zsákbamacska, másrészt nem kultiválják, ha egy-egy testi kontaktus után rájuk is kerül némi make-up.

Szerintünk: Marad a smink! A smink jó dolog, sokszínű és vidám, magabiztosságot nyújt, és kifejezetten nőies. Persze nem kell nonstop harci díszben járni, de ha azért nem kellesz egy pasinak, mert nem viseli el, ha szájfényes lesz smárolás után, akkor az ítélet: kuka.

2.     Haj

Ezen a területen is általános követelmény a természetesség. Kicsit úgy látom, hogy a pasikban a natúr szépség utáni olthatatlan vágy gyerekkoruk mesefilmjeinek királykisasszonyai miatt maradt meg, tudat alatt még mindig a természetesen gyönyörűnek és szép hajúnak született Arielt és Jázmint keresik minden nőben. 

cameron

Szerintünk: Egy ideális világban biztosan meg is találnák, de ennek ellenére én azért hadd fessem barnára az eredetileg mézszőke hajamat, és száműzzem belőle hajvasalóval a nem kívánatos hullámokat is. Miért? Azon egyszerű oknál fogva, hogy nekem ez tetszik, így érzem jól magam. Girl power.


3.     Szőr indokolatlan helyeken

A cikk szerint a pasik sokkal jobban kedvelik a szőrtelenséget, mint a szőrösséget. A szőrről alapvetően a férfiasságra asszociálnak, a sima bőr pedig – amellett, hogy a tapintása is kellemes – az ápoltságot és az igényességet jelenti számukra.

Szerintünk: Sajnos ezzel egyet kell értenünk. Le a szőrrel, hölgyek! (Approved! – a szerk.) (Approved! – Narin)


4.     Fog- és szájápolás

Őszintén reméljük, hogy ezt nem kell magyarázni. Fogkrém, fogkefe, szájvíz, fogselyem. Írtunk is erről itt bővebben.


5.     Alkohol

A legtöbb pasinak bejön, ha egy csaj benne van a buliban, és nem csak mentes vizet szürcsölget, ha elmennek szórakozni. Viszont általános elvárás, hogy egy nő ne igya magát matt részegre, ismerje a határait, és szemérmesen tartsa is magát azokhoz.

wine-under-desk

Szerintünk: Ühüm… úgy gondolom, mindenkinek volt már része pár rosszul elsült estében, ezért nem lenne ildomos rögtön pálcát törni valaki felett, csak mert nőként egyszer-egyszer elszámolta a mértéket. Ne legyünk ennyire álszentek! Miért volna szebb látvány egy az út szélén a haverjaira támaszkodva tócsát rókázó pali, mint egy ugyanannyira részeg lány? Legyünk igazságosak, időnként megeshet az ilyesmi, a gond azzal van, ha rendszeres.


6.     Szarkazmus és negatív hozzáállás

A férfiak imádják a mindig boldog, csupa mosoly és folyton pozitív nőket, ezért a cikk szerint célszerű kerülnünk az iróniát, a szarkazmust, a panaszkodást

Szerintünk: Mivan??? Hagyjál már! Ha szar napunk van, engedtessék már meg, hogy kifejezésre is juttassuk azt. Ha nem bírod elviselni, vegyél inkább kutyát, és hagyj magamra, köszi. 

(Férfi szemmel nézve: nem a panaszkodás ténye a gond, hanem a mikéntje és mértéke. A humoros szarkazmus teljesen okés, a nyüszögve hisztizés tényleg szupergáz. – a szerk.)


7.     Káromkodás

Az általános vélekedés szerint egy nőnek nem szabad csúnyán beszélnie. Mindig finoman és szofisztikáltan kell kifejeznie magát, kerülve a környezetét megbotránkoztató, trágár kifejezéseket. Az ilyesmi nem nőies, sőt, kifejezetten taszító egy férfi szemében.

Szerintünk: Na b.zmeg.

sweetest_thing


8.     Zsémbelés

Általánosan kerülendő minden olyan mondat, ami a „már megint nem…” bevezetéssel indul, és arra utal, hogy a másik fél figyelmen kívül hagyott valamit, amit már kértél tőle, vagy
amit már megbeszéltetek. A férfiak nem szeretik a zsémbes nőket, hiszen az ő vállukat annyi minden nyomja így is. Hogy is várhatnánk el tőlük azt, hogy olyan aprósággal is foglalkozzanak, mint lehajtani a WC-ülőkét, pláne, hogy ezzel még időről időre verbálisan is fenyítsük őket.

Szerintünk: Brühühü. Beszéljünk arról, hogy mi nők mit szeretünk? Nagyobb odafigyelés, több kompromisszum és ennek eredményeként: kevesebb zsörtölődés. Nem bonyolult ez,
csak ne adjátok fel!


9.     Változás és változtatás

A pasik sokszor nem várják el tőlünk, hogy megváltozzunk a kedvükért, hogy feladjuk a munkánknak, hobbinkat, elforduljunk a barátainktól a kedvükért. Ugyanakkor cserébe ők sem szeretnének túlságosan megváltozni. Sok nő esik bele a „majd én megnevelem” csapdába, ha a barátjáról van szó, de ez tévút. A nevelésen – jobb esetben – már túl van, az nem a mi dolgunk. Ha nem tudjuk elfogadni a hülyeségeivel, valószínűleg nem ő az, akit nekünk szánt az ég.

Itt van még jó kis kontent