Megvan a történelem leghipszterebb magyarja!

Szerző: beautyFY

Csodálatos napra virradt. A 230.000 szavazat négyszeri újraszámlálását követően beigazolódott, amire titkon mind számítottunk: Arany László (Laci) lett a leghipszterebb magyar történelmi figura, evör. Gratulálunk!

Az, aki lemaradt volna az előzményekről, páratlan projektünkről ebben a varázslatos írásban tájékozódhat bővebben.

A gigászi viadalt egy hónapja hirdettük meg, a szavazatokat azóta sem volt kedvünk időnk összesíteni, de most, hogy elkészültünk, büszkén jelentjük, hogy megvan a győztes. Olvasóink egybehangzó véleménye szerint a leghipszterebb magyar történelmi személy (saját apját, a masszív tömegű férfibajszok urát, Arany Jánost is megelőzve) Arany László lett. A verseny fődíja egy kiskundorozsmai családi üdülés volt, Lászlót telefonon értesítettük a hírről. Örült, fényképek később. Egy korábbi hipszter-vetélkedőnk nyertese, Sándor ebből az alkalomból még egy verssel is kedveskedett neki. Helyszíni tudósítónk szerint nagy most az öröm Nagyszalontán.

eljen

A szavazók közül egy embernek nyereményt is ígértünk, amit meg is kap természetesen, hála a kiváló African Spa-nak, akik egyébként szakállolajokat csinálnak. Az ő díjukat Soltész László nyerte meg, akit már értesítettünk a nagyszerű hírről!

Éljen!

 

Itt van még jó kis kontent