A George Clooney-frizkó. Ezért királyabb nálad az öreg.

Szerző: beautyFY

Miért akkora király Clooney? Kérdezed. Nemrég Sue a top 8 öregedő macsó listájába is beválogatta, ami azért nem kis szó, de amellett, hogy a lányok többnyire meleg, kissé szomorkás, boci szemeit emlegetik legfőbb szexepiljeként, van egy további faktor is: a mindig tökéletesen stílusos séró.

 

clooney_2

Régi kedvencünk, a Hairstyleonpoint jó szokása, hogy celebek hajviseletét elemezgeti időről időre, tanulságul annak, aki hasonlóan menő akar lenni, de nem tudja a módját. Clooney kapcsán pedig tényleg van miről beszélni.

Klasszikus. Viselni is tudni kell.

Klasszikus. Viselni is tudni kell.

 

Nem kopaszodik a szemét

Sajnos fontos már az elején kiemelni, hogy a fickónak egy dologban irtózatosan nagy mákja van: nem kopaszodik. Vagy ha igen, akkor jól leplezi. Hajjal. Van persze egy olyan lehetőség is, hogy beültetéssel kompenzál, de ilyen korban, ekkora mennyiségben, látható jelek nélkül szinte kizárt, hogy pótolni lehessen homlok és halánték tájékon.

 

Klasszikus viselet

Nem mindig nyomta a klasszikus, választékos fizimiskával, a Vészhelyzetben egy időben kísérleteztek nála modernebb frizurával is. Nem vált be. Íme pár fotó a progresszióról! Most őszintén, melyik a legjobb?

Doug Ross doki egyszerűbb, egyenletesen rövidre nyírt hajjal.

Doug Ross doki egyszerűbb, egyenletesen rövidre nyírt hajjal.

Modoros, oldalra fésült verzió.

Modoros, oldalra fésült verzió.

Itt meg már inkább családapás.

Itt meg már inkább családapás.

A legnagyobb előnye ennek a hajviseletnek, hogy – megfelelő stílussal, ápolt külsővel és jól felépített ruhatárral ötvözve – ellenállhatatlanul vagány, mégis úriemberes külsőt kölcsönöz, szinte az idők végezetéig. Akárhány éves vagy, ezzel a viszonylag könnyen vágható fazonnal nem nagyon tudsz mellélőni. Nem véletlen, hogy az évek múlásával a most 54 éves Clooney szinte védjegyévé is tette.

george-clooney-slick

Klasszikus választékos frizura, tökéletesen vágva. Wax vagy lakk befigyel.

Ezt mutasd meg a fodrászodnak!

George Clooney megmutatja, mennyire NEM kopaszodik. Ganaj.

 

Ha jól belőtted, és normálisan öltözöl, szakállal is császár leszel:

george_clooney_beard

George-Clooney_beard_02

Egy bibi van: ezt a viseletet nem elég 3-assal meg 6-ossal felnyírni oldalt, a megfelelő hosszra sokkal jobban ügyelni kell – nagyjából a fül szélességével kell azonosnak lennie. Ezért aztán, ahogy nő, nagyon hamar el is tudja veszíteni a fazonját. Értsd: fodrászhoz kell járnod. Sokat.

 

clooney

Itt van még jó kis kontent