Itt az új „menőség”. Nem.

Szerző: Brooke

A legtöbb nő élete során próbál megszabadulni a testén lévő szőrtől. Aztán jön Jan Arnold, aki ezt az egészet egy csapásra meg akarja változtatni. Szőrt ragaszt még oda is, ahol eredendően nem volt.

Tudom, hogy a férfiak kinézetén megjelentősen sokat segít(het) a szakáll. A nőknél ez nem így van. A szőr kiábrándító, nem szükséges kiegészítő. Kivéve, ha szőrös mellényről vagy táskáról van szó, mert akkor imádjuk simogatni a puha darabokat. Inkább ezt a bundát simogassuk, mint a lábunkon lévőt…

Pár hónapja még hosszú percekbe telt, mire feldolgoztam, hogy a színes hónaljszőrről szóltak cikkek. Már meg sem lepődöm, hogy a divat világában újabb katasztrofális trend jelent meg. A szőrös köröm. Igen, jól olvastad. Jan Arnold az Instagramján osztja meg azokat a képeket, amiken bemutatja „csodás” szőrös-körmös kreációit. Nem biztos, hogy örülnék neki, ha a kezeimet műszőrből készült manikűr díszítené, ami ráadásul csikiz, és valószínűleg minden létező zipzárba bele is akad. Porösszeszedőnek mondjuk biztos király, de kétlem, hogy ez lenne az eredeti funkciója. Mondjuk van ennek egyáltalán bármiféle funkciója? Kétlem.

A szőrös körmökről készült képekhez egész vicces gondolatokat lehet társítani, szóval már ezért megérte végignéznem őket.

„Jaj, drágám, csak nem egy újabb szőrtelenítő krémet vettél?”

fur-nails-13__700

„Szőrös körmeimnek nincs párja ezen a világon” (de másikon se nagyon)

fur-nails-15__700

„Várj, belelóg a szőröm a kijelzőbe…”

fur-nails-19__700

A bajszos lányok banda

image1815__700

„Nem csak a hátamon, de még az ujjaimon is feláll tőled a szőr!”

fur-nails__700

Az ősember outfit limitált számú kiegészítője, csak a kiváltságosoknak

fur-nails-12__700

Jan Arnold további körömcsodáit itt nézhetitek meg.

Itt van még jó kis kontent