A Hugo Boss öltözteti a House of Cards Frank Underwoodját

Szerző: Narin

Bírod Kevin Spacey-t? A kedvenc sorozatod a House of Cards? Csíped a divatot, az igényes öltözködést, netán kedvenc márkád a Hugo Boss? Akkor olvass tovább!

 

A dupla Golden Globe-díjas House of Cards című sorozat Frank Underwoodja (Kevin Spacey) a 4. évadra elég frankó elnöki ruhatárat kapott. A német márka, a Hugo Boss és a sorozat jelmeztervezője, Johanna Argan összedugták a fejüket, és valami egészen frankó dolgot hoztak össze együtt. A ruhák nemcsak patentül állnak a színészeken, de a választott színvilág (fekete, kék, szürke) is kiválóan reflektál a most indult évad közelgő, viharos eseményeire.

2

Kevin Spacey Frank Underwoodként Hugo Boss öltönyben a House of Cards 4. évadában.

Argan a USA Todaynek elmondta, hogy „bár ezek (mármint az újonnan behozott ruhák, kiegészítők) csekély, apró dolgok, mégis segítenek Kevinnek (Spacey) hozni a karaktert”, majd hozzátette: „Obamának is jó szolgálatot tettek a Brooks Brothers és Armani ruhák, logikusnak tűnt Underwood esetében és hasonló utakat járni.” Szóba került az is, hogy Underwood hogyan változik majd az évad során, mire Argan azt felelte: „az elnök a csúcson hibátlan öltönyében látható majd, aztán ahogy összecsapnak a feje felett a hullámok, úgy fosztjuk meg zakójától, nyakkendőjétől, és váltunk fakó színekre.”

3

Kevin Spacey Kevin Spacey-portréval pózol.

És ha már a sors úgy hozta, hogy Spacey elnöki szerepet kapott, megkérdezték tőle, hogy nem próbálkozna-e meg a való világban is hasonló pályával. Nemleges válaszát Spacey azzal indokolta, hogy ő szeret célokat kitűzni és elérni. Jelen politikai helyzetben azonban ezt nehéz lenne összehozni. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem csodálja a politikai élet résztvevőit, csupán csak azt, hogy állati frusztráló lenne számára, ha képtelen lenne véghezvinni a betervezett dolgokat.

4

Kevin Spacey Washingtonban. Hol máshol, ha már egyszer elnököt játszik?

 

Forrás: thefashionisto.com. Köszi!

 

Itt van még jó kis kontent