Soha többé nem csúszik le a harisnya – ha nem akarod

Szerző: Brooke

Kislánykorunkban kezdődött az egész. Mondhatni egy az életünket végigkísérő probléma, amivel hajlamosak vagyunk nem foglalkozni. Nem kell túlmisztifikálni, egyszerű dologról van szó. Fogadjunk, hogy neked is állandóan lecsúszik a harisnyád. A méret, az anyag, a minőség. Egyik sem számít, minden harisnya egyforma. Akkor hagy cserben, amikor a legnagyobb szükséged lenne rá.

Évzárókon és évnyitókon kötelező darabja volt az elvileg ünneplő, valójában inkább temetéshez illő outfitnek. Mindig a legrosszabb időben szakadt ki, természetesen a legrosszabb helyen. Nem volt olyan harisnya, ami két alkalomnál tovább bírta volna. És még most sincs. Szerintem nem tévedek, ha azt mondom, nem csak az ártól függ a jó minőségű darab, ugyanúgy kiszakad az ezer forintos, mint a tizenegyezer forintos. Végigfut a szál a jobb lábadon, beleakad a körmöd a bal lábadon. Ismerős, ugye?

Aztán jött az átlátszó körömlakk ötlet, aminek a lényege, hogy azokon a pontokon, ahol sérült a harisnya, egyszerűen csak bekenjük vele, és kész, nem fog tovább futni a szál benne. Hát, tovább fog.

Úgy kell bánni vele, mint a hímes tojással. Nem mindegy, az ember lánya milyen székre ül le, de a legjobb, ha inkább le sem ül. Az is számít, hogy ér hozzá. Hosszú körmökkel tilos, rövidekkel viszont csökkenthetjük a kiszakadás kockázatát. Nem mindegy az sem, hogyan bújunk bele. Nem úgy, mint egy nadrágba, az ki van zárva. Először mindig a kézfejünkre kell húzni, és onnan a lábunkra. Így például ne csináld:

awkward-shimmy-with-tights

A téli harisnyaviseléshez már adtunk tippeket. Ahhoz pedig, hogy a harisnya a helyén maradjon rajtad, ne pedig a térdeid között lógjon, egy egyszerű trükköt kell csak bevetned. Tudom, nem hangzik túl trendin az ötlet, hogy két fehérneműt vegyél fel, de őszintén. Mi rosszabb van annál, ha jól akarsz kinézni, és jól akarod érezni magad a cuccodban, de nem tudod, mert a harisnyádat folyton húzogatnod kell?

Szóval a megoldás egyszerű. Tudom, hogy a fehérnemű a harisnya alá, és nem rá való, de higgyétek el, a siker garantált. Amúgy meg, ha egy sör nem sör, két sör nem sör, öt sör pedig egy sör… Akkor egy bugyi nem bugyi, de ötöt azért ne vegyetek fel. Problem solved, nem kell megköszönni.

giphy

Itt van még jó kis kontent