Az önmelegítő kabát. Akarod?

Szerző: Narin

Fázós vagy, de egyszerűen nem találsz olyan kabátot, ami jól is nézne ki, és kellőképpen meleg is lenne? Miért nem veszel önmelegítő kabátot?

 

A technológia és divat találkozása öltözködés terén sokáig a karórában merült ki. Egészen pontosan mostanáig. Az Emel and Aris alapítója, Rana Nakhal Solset úgy gondolta, nem ártana feltalálni az önmelegítő kabátot. Képzeld csak el, feltolod töltőre az aksidat, aztán nem a telódba, hanem a kabátodba pattintod be.

A projekt a kickstarter.com-on fut, és ha beszállnál a finanszírozásba, még kb. két hónapig lehetőséged is van rá.

Jelenleg három férfimodellről van szó, egy esőkabátról és két felöltőről (utóbbiak egyike kasmír, pamut és gyapjú keveréke, ami verhetetlennek tűnik, amíg nem tudod, hogy a másik az olasz Loro Piana-féle 100% kasmír szőttese).

2

Már csak egy jó kalap kell hozzá, és meg is vagy!

3

Az a bizonyos Loro Piana-típus.

4

Ez pedig egy faja esőkabát.

Ezek a holmik már önmagukban is hatékonyan tartják a hőt, ehhez jön még hozzá az, hogy a vállnál, kétoldalt és a hát alsó részénél folyamatosan ontják magukból a meleget. Nyilván nem örökké, nem varázslatról van szó, de azért jó 9 órát kibírnak, annál többet meg minek?

Mindegyik csodakabáthoz van egy vékonyka akkumlátor, ami kényelmesen elvan a mellzsebben, illetve van rajta usb és micro usb csatlakozó, ennélfogva akár a telódat is töltheted róla. Pretty cool, hah? Ha minden jól megy, jövő télre már meg is veheted, csak 280 000 forint lesz a bolti ára…

4ca66eb4b3ac494a33a871298692a4a7_original

Gondoltak MINDENRE.

ezgif.com-optimize

Csak aztán óvatosan a hőfokszabályozóval, mert jön a tavasz!

 

Forrás: gq-magazine.co.uk

Itt van még jó kis kontent