A cicanadrág vajon tényleg tud nadrág lenni?

Szerző: Brooke

A leggingseket elítéljük. Pont. Mondván a cicanadrág NEM nadrág, csak egy vastag harisnya, ami a legtöbb lánynak nem áll jól. Edzéshez jó, de utcára felvenni… Felejtős. Azért ezekkel a kijelentésekkel még várjunk egy kicsit.

Tény: a leggings nem nadrág, soha nem is volt, soha nem is lesz az. Ennek ellenére nem gondolom, hogy ne lehetne felvenni és  viselni, amikor az ember lánya késztetést érez rá. A cicanadrágnak számos előnye van. Nem sűrűn találkozhatunk benne varrással, szóval kényelmes. Nem vág be sehol, nem nyom-szúr-húz, mint például egy farmer. Nagyjából bármihez hordható, csak ügyesen kell kitalálni az outfitet. Mondjuk valami ehhez hasonlót javasolnék első körben:

3

Hogyan (ne) hordj cicanadrágot?
Anyagát tekintve a leggings tényleg csak egy vastag harisnya. Harisnyára pedig olyan felsőket vagy szoknyát szoktunk felvenni, amik takarják a fenekünket. Épp ezért, ha nem vagy szoknyapárti, mindenképp hosszított pólót válassz magadnak. Barátaid lehetnek a tunikák, a felsők, amik legalább a combodig érnek. Fontos, hogy bármilyen felsőt is választasz, mindenképp érjen le a feneked alá elől és hátul is. Így megkímélheted magad a rosszalló és értetlenkedő pillantásoktól, amiért konkrétan látszik, ahogy bevág a bugyid. Ezt meg UGYE te sem akarod.
Ki (ne) hordjon cicanadrágot?
A leggingsekkel az a helyzet, hogy – az előbb már említett varrásnélküliségük miatt – a harisnyákhoz hasonlóan semmi tartásuk nincs. Nem szorítják le a felesleges plusz kilókat, és ha kicsit átlátszóbb anyagokból készül, minden (tényleg minden) bőrhibát megmutat. Mire gondolok? Konkrétan a narancsbőrre. Amivel SEMMI gond nincs, hiszen ez női dolog, szenvedünk vele sokan, utáljuk is az életünket miatta rendesen. Szerintem te is szeretnéd elkerülni, hogy a hátad mögött rajtad gúnyolódjanak. Fogadd meg a tanácsomat: vegyél fel hosszított pólót! A cicanadrágot sportos, leginkább vékony nőknek ajánlják. Nem mindenkinek áll jól, sőt, szinte senkinek. Tökéletes test nincs, pedig a leggingset nagyon úgy néz ki, arra tervezték.

Véleményem szerint cicanadrágot viselni nem bűn. Mindig voltak és lesznek olyan ruhadarabok, amik nem mindenkinek passzolnak. Edzéshez, boltba leszaladáshoz, otthon punnyadáshoz viszont a lehető legjobb választás. Ha a hétköznapokban szeretnéd hordani, figyelj a pólód hosszúságára, válassz vastag anyagból készült darabot, és ne kövesd el a fent már leírt hibákat. Szóval hordd azt, amiben jól érzed magad – ez a titok. Még mindig nem hiszed el, hogy a cicanadrág durván multifunkcionális majdnem-nadrág? Görgess, please!

1# Kényelmes benne edzeni.

4

2# Posztolhatod Instára, ha sikerült összehoznod egy TÉNYLEG menő outfitet reggel. 5

3# Amikor annyira jól nézel ki, hogy mégsem kell a combig érő póló…

232

4# Felveheted az első randira…

gsgs

5# De az utolsóra is, miután rájöttél, hogy szinglinek lenni sokkal királyabb.

leggings

Itt van még jó kis kontent