Maszk nélkül. Cameron Diaz erős üzenete.

Szerző: ZEN

Kedves – már nem tinédzser – sorstársaim! Íme egy igazán inspiráló gesztus egy, a bombasztikus külsejéről (is) híres színésznőtől!

A 43(!) éves Cameron Diaz az Instagramján fordult több, mint kétmillió követőjéhez az alábbi üzenettel: „Ne féljetek az öregedéstől, barátkozzatok meg a gondolattal, ez a hosszú és boldog élet titka!”

A poszt mellé egy olyan képet csatolt, amin természetes szépségében, smink nélkül látható (így se ronda), ölében a „Könyv a hosszú élethez” című kötetével.

cameronnew1--a

„Ha megértitek, hogy hogyan működik a testetek, akkor könnyebb  dolgotok lesz tenni azért, hogy megőrizzétek a lehető legjobb kondiban, ameddig csak lehetséges!”

A színésznő egyébként gyakran ír hasonló témájú üzeneteket, ilyen puritán fotókkal. Ha szeretnétek kicsit többet kutakodni, akkor itt megtehetitek.

„Önutálat és büntetés helyett örüljünk annak, amink van, még akkor is, ha nem egy bizonyos módon nézünk ki. Úgyhogy hajrá, tegyünk rendet először magunkban belül, ez látszani fog kívül is. Tájékozódjatok, legyetek egészségesek és boldogok! Lehetőleg minél tovább és szépen megöregedve.”

 

Itt van még jó kis kontent