9 pompás tipp: így tárold a cipődet!

Szerző: ZEN

Utálok átesni a saját cipőimen. Még akkor is, ha előtte nem ittam egy kortyot se. Pedig nincs is annyi csukám! Vagy mégis? Mi ilyenkor a teendő? Hova lehet még pakolni?

Azt javaslom, a sütőt, mint tárolót, hagyjuk meg Carrie Bradshawnak és nézzünk kicsit körbe a lakásunkban. Íme, jó pár hasznos ötlet, hogy mik funkcionálhatnak tárolóként. A legszebbeket persze hagyjuk elöl csak úgy mutatóba…

1. Lebegő polcok

Floating-Shelves

Mintha csak egy butikban lennél. Egész nap nézegetheted a kedvenceidet.

2. A tükörre akasztva

Over-Mirror

Merthogy tükre mindenkinek van. Ha nem is huzamosabb ideig, de néha simán fellógathatod rá a legszebbeket, hogy inspiráljanak készülődés közben!

3. Színes rekeszek

Colorful-Crates

Ha van egy kis kedved és affinitásod, fess le néhány régi rekeszt, és akaszd az előszobádba. Kedvedre forgathatod is azokat, így a leghosszabb szárú csizmák is simán beférnek.

4. Lépcső fiókok

Stair-Shelves

Nem csak Harry Potter lakhat a lépcsők alatt. Szerintem az egyik legmenőbb újítás így kihasználni a helyet.

5. Függöny mögé bújtatva

Concealed-Curtain

Ha van egy kihasználatlan beugró a lakásban, nyert ügyed van. Néhány akasztós cipőtartó mehet is a falra, egy függönnyel pedig könnyedén el tudod takarni a lábbeliket.

6. Cipős szekrény

Shoe-Cabinet

Hogy erre eddig nem gondoltunk? Vannak egészen megfizethető darabok is, akár 36 (!) párt is tárolhatsz bennük.

7. Fényképes azonosítók

Photo-ID

Az igazán betegek elszántak részére! Vegyél egy könyvespolcot, és néhány egyforma dobozt. Fotózd le a cipőidet ugyanabból a szögből, és ragaszd a képeket a dobozok elejére, hogy tudd, melyik mit rejt. Ennél letisztultabb, igényesebb megoldás nem létezik!

8. Létrán lógva

Ladder

A létrák ma dekorációs szempontból is fontos tényezők lettek. Pláne, ha feldobjuk a fokokat egy-egy tuti magas sarkúval!

9. Fa raklapok

Wooden-Pallets

Fillérekbe kerülnek (vagy ingyen vannak), és csodálatosan tárolható bennük ez-az. Csinálhatsz belőlük akár egy emelvényt is az ágyadnak.

 

 

 

 

Itt van még jó kis kontent