Victoria Beckham-sminkek, új D&G-cuccok. Heti divat.

Szerző: Amy

Legnagyobb örömünkre megérkezett a jó idő. A divatmárkáknak is ideje volt összekaparniuk magukat, hogy virítsanak valamilyen új kollekciót. Jöttek friss Dolce & Gabbana napszemüvegek, 3D nyomtatóval készült New Balance cipők, plusz Victoria Beckhamről is hallunk egy keveset. 

Victoria Beckham nagy dologra készül az Estée Lauderrel

Az ex Spice Girl tevékenykedéseiről nem sokat lehetett hallani mostanában, de hálisten’ most új infók érkeztek róla. Bejelentette, hogy együttműködik az Estée Lauderrel egy limitált kiadású sminkkollekció erejéig, ami ősszel érkezik. Bár arról még semmit nem lehet tudni, hogy pontosabban milyen termékekről van szó, de elég a celebritás megnyerő stílusára gondolni ahhoz, hogy tudjuk, megéri várni rá. A különböző online boltok és kiskereskedők egyébként sokkal olcsóbban juthatnak majd hozzá. Egy jó pont a Beckham familiának!

MTM3OTg5MTU5OTg5MDI4NzE1


A Dolce & Gabbana napszemüvegei a legmenőbbek

A milánói divatmárka mindig is a (borsos árú) ruháiról volt a leginkább híres. Bár 2016 tavaszi/nyári ruhakollekciójukat már bemutatták a modell, Aurelien Muller segítségével, de most ismét együttműködésre került sor. Megérkezett ugyanis a legújabb napszemüvegkampány, amiben a fiatalúrnak volt szerencséje magára aggatni az okulárékat. A fotókat elnézve pedig nekem is kedvem támad felpróbálni őket. Nagyon is tetszetősek!

Dolce-Gabbana-2016-Summer-Eyewear-Campaign-001-768x1026
Dolce-Gabbana-2016-Summer-Eyewear-Campaign-002-768x1026
Dolce-Gabbana-2016-Summer-Eyewear-Campaign-003-768x1026
Dolce-Gabbana-2016-Summer-Eyewear-Campaign-004-768x1026

Valentino az új kollekciójával a nőknek adózik

A nők egyenjogúságának ügyét, hovatovább a feminizmus jelszavát mostanság sok híresség tűzi a zászlajára, például Jennifer Lawrence, Emma Watson vagy a humorista, Amy Schumer. Emellett azonban már a divat világába is begyűrűzött, jól példázza ezt a Valentino mostani, kifejezetten a nőknek szánt sorozata. A Wonder Woman Valentino nevet viselő kollekciót 2016 kora őszére tervezték. Minden egyes darabról süt az „én különleges vagyok” életérzés, ami bizonyos értelemben a női ruházkodás kvintesszenciája.

MTM4MTA4MjcyMzE3MDQ4Njgz
MTM4MTA4MjcyNTg1NjE1MjEx
MTM4MTA4MjcyODU0MDUwNjY4
MTM4MTA4MjcyODU0MTE2MjA0
MTM4MTA4MjcyODU0MTgxNzQw
MTM4MTA4MjcyODUzOTE5NTk1
MTM4MTA4MjcyODUzOTE5NTk2
MTM4MTA4MjcyODUzOTg1MTMy
3D nyomtatóval készült New Balance cipők

A cipőgyártók igyekeznek olyan lépőket gyártani, amelyek nemcsak jól néznek ki, de sokáig lehet őket hordani, és valami új élményt is nyújtanak viselőik számára. Például a Nike magától befűződő cipője, amit a Vissza a jövőbe második részében láthattunk. Ezzel szemben a New Balance inkább a hordható lábbelikre esküszik és az új technológiára, így a New Balance Zante Generate cipők már 3D nyomtató segítségével készültek. A talp része elasztomer porból készült, ami annak ellenére, hogy kemény, mégis rugalmas. Idővel felveszi a láb formáját, ami még jobb edzésteljesítményt is garantál.

810 (1)
810 (2)
810 (3)
810
1620

A Coachella legfessebb férfiúi

Itthon még elég messze van a fesztiválszezon, de Amerikában már megrendezték a Coachellát, ami elég nagy eseménynek számít. Röviden: ott van mindenki, aki számít. Nem túlzás azt mondani, hogy minden sarkon egy-egy hírességbe lehet botlani. Amellett, hogy a legnevesebb előadók lépnek fel, kétségkívül a világ legstílusosabb fesztiválja. A hazai rendezvényekkel ellentétben itt nem követik, hanem diktálják a fesztiváldivatot. Jöjjön is egy válogatás abból, hogy mi számított menő outfitnek a férfiak között!

1020 (1)
1020 (2)
1020 (3)
1020 (4)
1020

Gwyneth Paltrow ruhákkal jelentkezik

A híres színésznő már régebben elkezdte promózni lifestyle márkáját, ami a Goop nevet viseli, de most nagy mérföldkőhöz érkezett a brand. Elkezdenek ruhákat is gyártani. Bár arra még nincs konkrét időpont, hogy mikortól lehet őket megvásárolni, de Gwyneth elmondása szerint körülbelül szeptemberre várhatóak. Reméljük, pontosan annyira bejön majd neki a ruhabiznisz, mint Beyoncénak az Ivy Park sportruházati kollekciója, amit még mindig imádunk.

74
235
346

Itt van még jó kis kontent