22 fotó arról, ahogy öregen akarsz kinézni

Szerző: Balla "Duncan" Zoltán

Már amennyiben persze akkora király leszel, mint ezek a hölgyek, urak itt lent. Menőség következik.

Nem tudom biztosan, hogy miféle arc leszek idős koromra, de jelenleg két szélsőség között vívódom. Az egyik ötletem, hogy öreg troll leszek: 70 évesen is a Playstation fejhallgatós mikrofonjába rikoltozva anyázom majd az ellenséges játékosokat, Tourette-szindrómás 12 évesnek kiadva magam betyárkodok mindenféle önkormányzati hivatalok telefonszámain (kiemelt figyelemmel a parkolási társaságokra és a közteresekre), családi összejöveteleken pedig hangosan szuszogok és süketnek tettetem magam, hogy mindenkit idegesítsek. A másik elképzelésem, hogy menő öregúrként egyszerűen csak én leszek a király. Mindig képben leszek az aktuális online argo nyelvvel, együtt csajozok majd (sikerrel!) a 18 éves unokámmal meg a haverjaival, és mindenképpen úgy öltözök, mint a lenti képek szereplői.

bad_grandpa

A gyűjtés egy Ari Seth Cohen nevű srác nevéhez fűződik (blogja itt, Instagramja itt), aki a fejébe vette, hogy bejárva a világot Dél-Afrikától Svédországig, Olaszországtól Ausztráliáig, fényképeken keresztül bizonyítja be, hogy a megjelenésünkre való igényességnek semmi köze nincs az életkorhoz. Valamennyi lenti kép szereplője 60 év fölötti, és azért elég vagányak, na. A szett egyébként csak egy rövid ízelítő abból, amit a nemrég megjelent könyvében albumként összegyűjtött.

stilusos_oregek_01 stilusos_oregek_02 stilusos_oregek_03 stilusos_oregek_04 stilusos_oregek_05 stilusos_oregek_06 stilusos_oregek_07 stilusos_oregek_08 stilusos_oregek_09 stilusos_oregek_10 stilusos_oregek_11 stilusos_oregek_12 stilusos_oregek_13 stilusos_oregek_14 stilusos_oregek_15 stilusos_oregek_16 stilusos_oregek_17 stilusos_oregek_18 stilusos_oregek_19 stilusos_oregek_20 stilusos_oregek_21 stilusos_oregek_22

Aki még többet nézegetne, azoknak ajánljuk a Boredpanda cikkét.

Itt van még jó kis kontent