Menőség! 100 éves modell szerepel a Vogue magazinban

Szerző: Amy

Túlságosan hozzászoktunk már ahhoz, hogy a divatlapok címlapjáról huszonévesek köszönnek ránk. A brit Vogue következő számában igyekeznek megtörni ezt a jelenséget, amit nagyon is profin csinálnak. 

A 124 éve (!) alapított, legendás divatmagazin gazdag történelméből sokaknak Carrie Bradshaw ugrik be először a Szex és New Yorkból, amiért persze senkit sem hibáztatok. Ki ne vágyna egy olyan életre, amiben a Vogue menő újságírójaként szinte az egész világ a lábai előtt hever, a gardróbja akkora, mint egy kulturáltabb belvárosi lakás, és annyi cipője van, hogy minden nap nyugodtan felvehetne másikat.

giphy
A magazin angol kiadása a 100. évfordulóját ünnepli, aminek tiszteletére egy különleges számot szeretnének kiadni. Azt tudni kell, hogy a lapban eddig szinte csak a fiatal modellek kaptak teret, erősítve azt a közkeletű tévhitet, hogy csak ifjú korban lehet valaki divatos. Pedig ez kicsit sem igaz, a stílus kortalan. Pont. Éppen ezért a 100 éves hölgyet, Bo Gilbertet kérték fel, hogy ne csak Harvey Nichols új kampányában, hanem a brit Vogue júniusi számban is ő szerepeljen a 100. évforduló tiszteletére. Az üzenetük pedig roppant egyszerű: az idősebb generáció is nyugodt szívvel öltözhet elegánsan, mivel az életkor csak egy szám.

A fotózásról készült videóhoz melegen ajánlom a zsebkendőt!

 

Itt van még jó kis kontent