Beckham bőrápolási termékek, új Hublot órák. Heti divat.

Szerző: Amy

Újabb eseménydús hét telt el a divat világában, ami leginkább a cannes-i filmfesztiválnak volt köszönhető. Üdv elegancia, viszlát polgárpukkasztás! A Baywatch szőke ciklonjának fia kezd befutni, David Beckham pedig férfiaknak javallott bőrápoló termékekkel jelentkezik.

Hublot & Berluti egyenlő fancy órák

A Hublot órái a legelegánsabbak között vannak az 1980-as indulás óta. A márka svájci, annak ellenére, hogy egy olasz fickó, Carlo Crocco hozta létre. A gyártó már önmagában akkora húzónév, hogy eddig nem is nagyon volt példa más divatmárkákkal való együttműködésre, de egy projekt kedvéért most összeállt a Berluti férfiruha márkával, amit majd száz évvel korábban, 1895-ben alapítottak.
Így jöttek létre a limitált kiadású Classic Fusion órák, amiknek különlegességük, hogy az óralap és a pánt is bőrből van. Kétféle verzióban lesz majd elérhető, az egyiken fekete a bőrpánt, míg az óra lapja körül egy szintén fekete kerámiabevonat található. A második pedig egy dohány színű bőrszíjas óra, amin az óralapot egy rózsaarany árnyalatú kerámia veszi körbe. Érdekesség még, hogy a pántokon más a mintázat is, míg a feketén a Berluti Gaspard cipők elején található vágás köszön vissza, a dohányszínűn a 18. századi kézírás. Egyedi és rohadt jó!

1620
Elmaradt a polgárpukkasztás Cannes-ban

Az év egyik legfigyelemreméltóbb rendezvénye a cannes-i filmfesztivál, ahol exhibicionista személyek nagy számban jelennek meg évről évre. Ez egy remek alkalom nekik arra, hogy egy-két eséssel, botlással, más celebritásokkal folytatott, látványosan jókedvű csevejjel hívják fel magukra a figyelmet.

Na, ez idén elmaradt, és ruhaválasztás terén is mindenki visszafogta magát: csak elegánsan, ahogy azt illik. A fesztiválra Oscar-díjas filmrendezőnket, Nemes Jeles Lászlót is meghívták, aki számos ismert színésszel koktélozott együtt, immár a fesztivál zsűritagjaként.

Anna-Kendrick-Justin-Timberlake-Cannes-vogue-12may16_PA_b_426x639
Arnaud-Desplechin-Kirsten-Dunst-Mads-Mikkelsen-Laszlo-Nemes-George-Miller-Vanessa-Paradis-Valeria-Golino-Katayoon-Shahabi-and-Donald-Sutherland-cannes-vogue-12may16-PA_b_646x430
Blake-Lively-Cannes-vogue-12may16-PA_b_426x639
Eva-Longoria-cannes-vogue-12may16-PA_b_426x639
George-Clooney--Julia-Roberts-Cannes-vogue-12may16-getty_b_426x639
Julianne-Moore-Cannes-vogue-12may16-PA_b_426x639
Kirsten-Dunst-Cannes-vogue-12may16-PA_B_592x888
Victoria-Beckham-Cannes-vogue-12may16-PA_b_426x639
Pamela Anderson fia a divatvilágból köszön vissza ránk

Igen, Pamela Anderson az, akit hatalmas keblekkel áldott meg a sors (meg a plasztikai sebészek), és aki a legendás Baywatch sorozatban futkározott David Hasselhoff előtt a tengerparton. Na, most pont nem róla lesz szó, hanem a fiáról, Dylan Jagger Leeről (akinek az apja Tommy Lee, híres rockzenész és házipornó alkotó). Dylant már februárban lehetett látni a Saint Laurent videókampányában, de most a Nylon magazin döntött úgy, hogy a májusi számban ott a helye a fiúnak. A fotózáson Dylan természetesen Saint Laurent ruhákat viselt, és a fényképek láttán azonnal megérted, miért is szerződtette le őt a NEXT Model Management, annak ellenére, hogy még csak 18 éves. A hírneve miatt.

MTM4NjE2NTIzNDQ2MDM1ODc4
MTM4NjE2NTIzNDQ2MDM1ODc5
MTM4NjE2NTIzNDQ2MTAxNDE1
David Beckham és a férfi bőrápolási termékek

Tudod, vannak azok az emberek, akik a korral megszépülnek. Ez a mondás David Beckhamre különösen igaz. Nemrég alá is írt egy több éves szerződést a  L’Oréal tulajdonában lévő Biotherm Homme márkával, amelynek első kampányában a márka Aquapower hidratálóját fogja reklámozni. De ennél még érdekesebb, hogy férfiaknak szánt bőr- és hajápoló termékek fejlesztésén is dolgoznak Beckham közreműködésével, ezek valószínűleg jövő júniusban kerülnek majd a boltok polcaira. Előreláthatólag 8-12 különböző bőr-, test- és hajápoló lesz, amelyeket 50 dollárért, vagyis körülbelül 13 ezer forintért árulnak majd.

david-beckham-gq-0416-2
Jönnek a bébi Yeezy cipők

Kanye West beletenyerelt a frankóba, amikor saját tervezésű kollekcióval állt elő, el is kapkodták a cuccokat izibe’. A Yeezy Boost 350 nevet viselő cipősorozat is óriási népszerűségnek örvend, nyilván ezért döntöttek úgy, hogy csinálnak belőle gyerek változatot. A spekuláció már akkor elkezdődött ezzel kapcsolatban, amikor Kanye és Kim fia, Saint West mini Yeezy cipőt viselt húsvétkor. Ééés igen! Augusztusban már meg is vásárolhatóak fekete, illetve az eredeti pasztellkék kombóban 120 dollárért, vagyis több mint 33 ezer forintért.

reerz
A Calvin Klein elhozza a nyarat

Ahogy sokan mások, a Calvin Klein is alkotott egy férfi fürdőruha-kollekciót 2016 nyarára. Inkább az egyszerű, konszolidált darabokat részesítették előnyben − bár a márka által tervezett ruhadarabokra úgy általában nem jellemző a túlzott hivalkodás. A modell neve egyébként Benjamin Benedek, akiről jogosan hihetnénk azt, hogy hazánkból származik, de ezt nem tudjuk megerősíteni. Fentről a második kicsit melegítőnacis, de a többit erősen ajánlom az erősebbik nem figyelmébe!

Calvin-Klein-Swimwear-2016-Men-002-800x1199
Calvin-Klein-Swimwear-2016-Men-004-800x1199
Calvin-Klein-Swimwear-2016-Men-008-800x1199
Calvin-Klein-Swimwear-2016-Men-012-800x1199

Itt van még jó kis kontent