Eljegyzés, like a boss!

Szerző: beautyFY

Pályázatot hirdetett, majd a beérkezett eljegyzési/házassági fotókat le is közölte a Junebug nevű, kimondottan erre a témára szakosodott portál. Elég menők.

 

Nem vagyunk olyan rohadtul romantikázók, de azért ez a képsorozat megér egy görgetést, két okból. Egyrészt, mert szépek a fotók, másrészt meg újabb bizonyságául szolgál annak, hogy bár a zenében Bach után már nem sok újat lehet alkotni, a vizuális művészetekre ez még aligha igaz. Szóval, ha te még előtte állsz ennek a kézmegkérős projektnek, mozgasd meg az agyad, legyél kreatív, és örökítsd meg olyan emlékezetesen a napot, amennyire csak emlékezni szeretnél rá. Néhány alkotás talán már túl sok vagy giccses vagy mittudomén, de hát ez a pillanat két ember kivételével mindenki számára giccses, és ez így is van jól. Egyébként meg van köztük pár valóban bámulatosan őszinte pillanat.

Házasodni cool

A Junebug pályázatára a világ minden részéről küldtek képeket művészek, a legszebb munkák közül válogattunk ki párat mi is lentebb. Aki az eredeti oldalon kukkantaná meg a teljes válogatást, az ezen a linken teheti meg.

eljegyzes_04 eljegyzes_05 eljegyzes_06 eljegyzes_07 eljegyzes_08 eljegyzes_09 eljegyzes_10 eljegyzes_11 eljegyzes_12 eljegyzes_13 eljegyzes_14 eljegyzes_15 eljegyzes_16 eljegyzes_17 eljegyzes_18 eljegyzes_01 eljegyzes_02 eljegyzes_03

via Boredpanda

Itt van még jó kis kontent