BeautyHack

Az egyetlen frizura, amire szükséged lesz nyáron

By  | 

Nyáron mindannyian egy dologra vágyunk igazán: fagyira. Meg arra, hogy semmilyen ruha ne érjen a testünkhöz. Se ruha, se cipő, se haj, se semmi, ami melegíthet. Ha te is erről álmodozol, akkor persze ez a frizura nem feltétlen a legjobb választás számodra. Mondom, miért.

A legegyszerűbb a félig feltűzött frizkó, amit választhatsz magadnak. Azt hiszem, általánosságban elmondható, hogy a lányok nagyobb része jobban szereti a haját kiengedve hordani, semmint összefogva. Ennek egész egyszerűen az az oka, hogy a kibontott haj valamiért sokkal szebbnek tűnik − persze egy csodaszép copf is lehet ugyanolyan gyönyörű.  Ezt a frizurát akkor válaszd, ha mondjuk zavar, amikor a hajad a szemedbe lóg. Vagy akkor, ha laza kontyra vágysz, de nem akarod az egészet összefogni.

Vagy akkor, ha nincs kedved se megmosni, se kivasalni, se begöndöríteni, se befonni, se semmit csinálni vele.

Úgy készítsd el, hogy a hajad alsó rétegét hagyd kiengedve, a felsőt pedig egy egyszerű mozdulattal gumizd össze úgy, ahogy épp sikerül − mert ettől lesz laza! Nagyjából a füleid vonalában válaszd ketté − a hajhossz pedig teljesen mindegy, meg az is, hogy van-e frufrud vagy nincs. Azért itt egy how to videó hozzá:

Szóval nyárra amúgy tényleg szuper, mert nem lógnak az arcodba a tincsek, mégis tetszetős lesz az összkép. Próbáld ki, tapasztalatból mondom, hogy kényelmes, egyszerű (igen, még nekem is sikerül néhanapján), és te is meg tudod csinálni. A félkonty már tavaly is nagyon trendi volt, idén meg aztán végképp. Főleg, hogy olyan modellek is imádják (nem mondták, de sejtem) így hordani a hajukat, mint Gigi Hadid vagy Kendall Jenner. Íme, néhány híresség, meg néhány halandó, akik inspirálhatják mondjuk a holnapi lookodat.

3

12

11

rs_634x1024-150507093303-634.jennifer-lopez-bun-hair-050715

margot

half-bun-topknot-blowout

c100a4ffc8c26cb60e9725d97a2a585c

2

halfup

Brooke

A Viva La Femme! szerkesztője. Szeret kávézni, olvasni és írni. Még mindig rendíthetetlenül meg akarja váltani a világot, és a legrosszabb, hogy el is hiszi, hogy ez megtörténik egyszer. Aktívan él a szarkazmussal, és jól dob mezőnyből.