Bro Guide

Ki a király? George Clooney a király.

By  | 

Írtunk már a yorkshire-csempész Johnny Deppről, az El Pollo Loco volt csirkeruhás reklámemberéről, Brad Pittről, és most úgy döntöttünk, egy olyan arcot mutatunk be neked, aki megosztotta az ágyát egy malaccal, lakott már szekrényben, trollkodott Meryl Streeppel Pitt nevében, de miért ne tehette volna meg mindezt az az ember, akinek saját tequilamárkája is van? Na, ki a király? George Clooney a király.

 

Nézed a sok Marvelt és Feláldozhatókat, és lassanként úgy lebomlik a valóságérzeted, mint kólában a párizsi. A konditerem lépcsőjében már az Olümposzra vezető utat látod, így megállás nélkül csak edzel, és nem veszed észre, hogy

az igazi nagyságok nem makulátlan istenek, hanem a hibáikkal együtt élni képes, azokat kompenzálni tudó arcok, akik a hétköznapi lét és a mindenhatóság középútján járva megmaradtak egyszerűen királynak.

tumblr_m6nboasce51qltbfdo1_500

Clooney is ilyen, mert bár ott volt a 2006-ban átvett Oscar, de az exétől, Kelly Prestontól kapott malaccal, Maxszel 18 évig élt együtt, sőt, olykor egy ágyban aludtak. Oké, ott voltak a Nespresso-reklámok, amikben legrosszabb esetben is a mennyben járt, ült, de minimum vastagabb lett egy kocsival, nem úgy a saját tequilamárkájához készítettekben, melyek között bevállalt egy zavarbaejtő ébredésjelenetet is. Emlékszel az Ocean’s trilógiára, tudod, hogy a másik királlyal, Pittel forgatott együtt, azt viszont már nem vágtad, hogy Brad nevében küldött egy könyvet Merly Streepnek azzal az üzenettel, hogy: “Kedves Meryl, ez a könyv nagyon sokat javított a kiejtésemen a Trójánál. Remélem, neked is hasznodra lesz.” Ma már neves színész,

régen egy évig a barátja szekrényében lakott.

Ő volt Rosie O’Donnell legelső vendége 1996-ban, a második férfi a Vogue címlapján, és a hatodik Batman a sorban, ám jó, ha tudod, hogy közben számos ilyen fotó is készült róla:

3

“Amikor nem tudom kinyújtani a kisujjamat, mindig tenyéren nyalom magam.”

2

Amikor a szemed láttára csap rá egy HVCS a csajod fenekére.

4

Amikor azon jár az agyad, milyen lenne rácsapni a melletted ülőére.

Szóval érted, mire akarunk kilyukadni. Több ilyen képet azonban nem mutathatunk, mert Clooney figyel. Mindig figyel.

ezgif-3235506358

Style

Miért néznek fel rá ennyien? Nos, a genetikán túl a dolog nyitja igen egyszerű: tudja, hogyan kell öltözködni, megjelenni. Betartja a szabályokat, jó szemmel állítja össze öltözékét. Legtöbbször. Rules:

  • Öltöny, megfelelő méretben. Mintha rá öntötték vón’! Szabó kötelező.
  • Fekete-fehér. Gyakran hordja ezt a kombót, úgy tűnik, szereti, még inkább úgy tűnik, jól is áll neki.
  • Betűrt ing. Amikor nem a vörös szőnyegen darálja a szemét a vaku, akkor is előszeretettel visel inget − akár nyakkendő nélkül is. Akár tarkát is.
  • Zakóság. Hiába van meleg, hiába nem követeli meg az alkalom, Clooney előszeretettel hord zakót.
  • Ősz haj. Ettől a szürkébe fordult sérótól a lányok úgy olvadnak, mint tejcsoki a strandon − ami persze genetika, de említést érdemel.
  • Jólfésültség. Észrevetted, hogy mindig úgy néz ki, mint aki 5 perce jött ki a fodrászszalonból?

Íme, egy képösszeállítás Clooneyról, és arról, hogyan kell tolni az öltözködés témát odakünn az utcán:

1

Napoleon outside

2

Napoleon inside-up

5

11

Epic

3

13

10

A napba lehet nézni, de egymásra soha a büdös életben.

1

7

Hawaii

6

Clooney megtudta, hogy a magyar 5-ös lottó főnyereménye annyi, mint amennyit ő kapott a Gravityért.

4

2

Haj

Clooney hajának egészen nyugodtan lehetne anyakönyvi kivonata. Merthogy ez a kobakszőr már-már önálló individuum, aminek persze nem csupán pozitív vetülete van: ahogy a te tinédzserkorodnak is, úgy Clooney hajának is voltak gáz, mai szemmel felvállalhatatlan időszakai.

A kulcs a fejlődésben van.

Mert ugyebár neked benőtt a fejed lágya, és hát neki is, és ahogy lassanként őszbe borult a lombkorona, úgy egyre érettebb, igényesebb frizurát kezdett hordani. Talán éppen ennek köszönhető, hogy nem szeret sminkeseket, fodrászokat a maga közelébe engedni forgatás előtt. Csak a kedvencei piszkálhatják, igazgathatják.

Hogyan valósítható meg ez a frizura? Ha utánozni akarsz valamit, az a forma legyen, ne a szín. A fodrászodnak mondd meg, hogy felül valamivel hosszabb legyen, oldalra némi átmenettel menjen át, rövidebbre vágva a hajszálakat, és miután kifújta az összes lenyisszantott maradványt, leheletnyi waxot használva lője be például oldalra fésültre. Legyen szépen átfésülve, megszárítva, és tűnjön úgy, mintha zéró anyagot használtál volna a finishez. Hitesd el mindenkivel, hogy tök natúr festesz ilyen jól, Clooney is ezt teszi lényegében!

Nincs képnézegetés zene nélkül, de ne aggódj, nem hagyunk cserben, éppen erre a fejlődésábrázolásra van számodra egy kiváló, örökzöld hanganyagunk, amit bármikor benyomhatsz, de a mindennapokban legcélszerűbb talán reggel hallgatni, amikor mozgássérült amőbából próbálod emberré küzdeni magad némi kávé, tusolás, tollászkodás segítségével. Na, csapjunk is a lovak közé:

1

Van egy szó az ilyen fotókra: NEM.

2

Classic.

4

Na jó, ezt vegyük újra!

Ő is érzi. Nézd az arcát, látod? Vágja, hogy nem oké!

Ő is érzi. Nézd az arcát, látod? Vágja, hogy nem oké!

6

Te is a Linkin Park Crawling c. számának klipforgatására jöttél dublőr meghallgatásra?

7

Talán ez volt az egyetlen sikeres próbálkozása fiatal éveiben, de jobb hátrahagyni a múltat, a következő lesz a tabula rasa.

8

Kb. itt nullázódott a stílus, ebből az alapból már volt hova fejlődni, sőt, ez már önmagában is egy működő frizura volt.

Látszólag tökéletes, de hidd el, van még fentebb!

Látszólag tökéletes, de hidd el, van még fentebb!

11

A képet elnézve azt gondolnád, hogy célba értünk, de még nem. Görgess!

The winner!

The winner!

tumblr_mzo6slQgFa1s8gsn8o1_500

Tetoválás

Clooney és a tetkók nem nagy cimborák. Akadt olyan film, melyben láthattál nagyon frankó varratot a nyakán, vállán, de az nem valódi cucc volt. De miért kellene mindennek igazinak lennie, ami jól néz ki? Vessünk hát egy pillantást arra az igazán jól sikerült kamu tetoválásra, amit a ’96-os Alkonyattól pirkadatig című Rodrigez-filmben viselt, és amely filmben egyik kedvencével, Tarantinoval játszhatott.

1

george-clooney

2

tumblr_o50f8sEAOO1s7xfipo3_400

Fejfedők

A szép arcot bűn túlsminkelni, a jó borba bűn kólát önteni, és a frankón belőtt séróra szintén bűn kalapot vagy bármilyen más fejfedőt tenni. Ki tudja, talán éppen ezért nem túl gyakran vesz fel Clooney fedorát, baseball satyit vagy bármi egyebet, ami elrejtené ápolt hajkoronáját. Persze azért vannak balszerencsés kivételek. Clooney fejfedővel olyan, mint a vasárnapra eső munkaszüneti nap.

A rosszul választott öltözék akár 20 évet is öregíthet rajtad. Be smart, make a right decision!

A rosszul választott öltözék akár 20 évet is öregíthet rajtad. Be smart, make a right decision!

1

Amikor érzed, hogy valami nem oké a külsőddel…

2

…és amikor már későn jössz rá, hogy mi a gáz. “A mikrofonnál George Clooney.”

4

?!

Fun

Végül pedig egy kis montázs George hétköznapi és filmsztári minőségének egyidejű elismeréseként, főhajtás és köszönet azért, ami volt, és amivé vált. Respekt a munkásságáért, és köszönet az abbéli hitünkért, hogy öregedni azért annyira mégsem szar dolog, ha van egy kis érzéked hozzá.

The 66th annual International Berlin Film Festival (Berlinale) - Opening Gala Featuring: George Clooney Where: Berlin, Berlin, Germany When: 11 Feb 2016 Credit: Frederic/Future Image/WENN.com **Not available for publication in Germany, Poland, Russia, Hungary, Slovenia, Czech Republic, Serbia, Croatia, Slovakia**

És ha már szóba került Clooney felesége is (a fenti interjú során), jöjjön egy olyan videó, amiben épp a házastárs a téma. Egy nagyszerű film kiváló jelenete, melyben George megmutatja, milyen egyetlen mondattól megtörni. Bizony, szentimentális jelenet következik. Nézd (SPOILER ALERT − Égető bizonyíték)!

9

Még egy spoiler alertes videó szintén az Égető bizonyítékból. Brad Pitt és George Clooney közös jelenete következik, avagy a két gigászi gyökér “harca”.

 

clooney-gif-beard

 

Források: neatorama.com, popsugar.com, uselessdaily.commademan.comhairstyleonpoint.com

Narin

Mindenekelőtt írás és olvasás, aztán folytatódik a sor a sörrel – ínyenc –, futással, filmekkel. Ha sorozat, akkor Breaking Bad, ha fejfedő, akkor kalap. Néha béna szóviccek, sorry!