9 (+1) hosszú haj, ami odacsap

Szerző: Narin

A felül hosszúra hagyott, oldalt rövidre szedett hajjal foglalkozó cikkünkben adunk egy kis ízelítőt, hogy lásd, lehet ezt így, okosan is a nagy nyári hőségben. Ha neked is óriási loboncod van, ami alatt szétaszalódik a fejbőröd, viszont nem akarsz komoly változtatásokat nyaktól felfelé, ez a cikk neked szól. Check it!

 

tumblr_nnzlczMzMx1qghl49o1_540

„Meleg van…”

Ha hosszú hajad van, és egyrészt feldobnád végre valami látványossal, valami kontrasztossal a külsődet, másrészt unod már, hogy nyáron hajmosás után két órával már úszik a fejed az izzadságban, de meg akarod tartani az évekig növesztett hajhosszt, akkor ideje, hogy válts a felül hosszú, oldalt felnyírt fazonra. Lehet ez átmenettel vagy hirtelen váltással, oldalt csumára lenyírt vagy pár centis hosszal, rajtad áll, mennyire akarsz szellős oldalsérót és látványos változást.

Ez a frizura gyakorlatilag a tarajos fazon alapja, ám nem muszáj annyi waxot felkenned, amennyihez már betonkeverőt kell bérelni. Egy másik, ugyancsak stílusos dizájn esetén elég a két tenyéren szétoszlatható mennyiség, hozzá fésű, hajszárító és persze némi elégedettséggel vegyes lazaság.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, görgesd végig top 9+1-es összeállításunkat, közben ámulj, inspirálódj, csemegézz! És válassz!

 

#1 − Az oldalra dobott, némi átmenettel

Ha igazán király vagy, egy tükörreflexes géppel csinálod a szelfit úgy, hogy a napszemüvegedben a fürdőszobaszekrény is tükröződjön.

7

 

#2 − A másik oldalra dobott, szintén enyhe átmenettel

8

 

#3 − Oldalra szárított, éles választékkal

9

 

#4 − Szélfútta

10

 

#5 − Oldalra szárított, hajtetkóval

6

 

#6 − Férfikonty fonattal

5

 

#7 − Borotvált viking varkoccsal

4

 

#8 − Körben egy hosszra, magasra szárítva

3

 

#9 − Felnyírt ananász

2

 

#10 − Inverz/rosszul csinálod!

rosszul csinálod

 

A cikkhez a menshairstyletrends.com írását vettük alapul.

 

Alert!

Közben nyitottunk egy saját szalont. Több infó és bejelentkezés itt, az üzlet Facebook csoportja meg itt. Szép hely, jó a zene, és hát, na… elég jól is nyomjuk.

Itt van még jó kis kontent