Napi magic: a hullámos haj titka

Szerző: Brooke

Lefogadom, hogy te is álmodozol a félig-meddig hullámos, enyhén göndör, derékig érő loknikról. És azt is tudom, hogy hiába vetted meg a legjobb hajgöndörítőt, egyszerűen nem megy. Mert vagy olyan göndör lesz a hajad, mint a telefonzsinór, vagy kirúgja a tincsed a hullámokat. Ne add fel! Talán megvan a megoldás.

Ha derékig érő loknikat nem is tudok kölcsönözni (se varázsolni) neked, a hajápolás bibliáját itt elolvashatod. Ha pedig hullámos, igazi beach waves hajkoronát szeretnél, egy vastagabb hajgumira van szükséged, ami nem töri meg a hajad. Fogd össze a hajad, és két mozdulattal csavard úgy, hogy a fejed tetején maradjon a kontyod. Valahogy így kéne kinéznie:

bun1

Szóval ilyen laza összevisszaság. Ha konttyal a fejed tetején fekszel le aludni, reggelre, ha kibontod a hajad, gyönyörű loknijaid lesznek. A hajgumi nem megtöri, hanem hullámokat csinál a tincseidbe, így felesleges hajgöndörítés nélkül is csodaszép lesz a hajkoronád. Tapasztalatból is mondom, mert én is így készítek magamnak hullámos frizurát, ha nem akarok csak azért korábban felkelni reggel, hogy valami kinézetet varázsoljak magamnak aznapra. Ha pedig tökéletesíteni szeretnéd a végső lookot, göndöríts be néhány tincset, hogy  még bájosabb loknijaid legyenek.

Magic!

01-zwhWaW4-1432927230

 

 

Alert!

Közben nyitottunk egy saját szalont. Több infó és bejelentkezés itt, az üzlet Facebook csoportja meg itt. Szép hely, jó a zene, és hát, na… elég jól is nyomjuk.

Itt van még jó kis kontent