17 álomszép fehér ruha, hogy jól induljon a nyarad

Szerző: Brooke

Végre itt a nyár, az egyetlen szín, amire szükséged van a forró hónapokban, az a fehér. Bár foggal-körömmel küzdök azért, hogy feketét hordhassak az év 364 napján, sokszor rá kell döbbennem arra a fájdalmas tényre, hogy negyvenöt fokban bizony percek alatt megsülök a kedvenc színemben. Szóval kénytelen vagyok áttérni a világosabb árnyalatokra, ha akarom még szórakoztatni a környezetemet.

Márpedig akarom, tehát itt az ideje egy kis szekrénytuningnak, amit ugye soha nem késő elkezdeni. A fehér az egyetlen szín, ami már attól koszos lesz, hogy ránézel. Pánikra azonban semmi ok, egy kis odafigyeléssel könnyen ki lehet kerülni a piszkos ruha drámákat. Például

nem ülsz le, nem eszel, nem iszol, nem érsz a ruhádhoz, szóval csak állsz és vagy.

Ennyi. Na, de ezeken kívül más dolgod nem nagyon lesz vele.

A fehér darabokat, mint a nadrág, szoknya vagy felső, bátran kombinálhatod más színekkel, azért én úgy gondolom, öt-hat fehér alapdarabnál (vagy ruhánál) többre nincs is szükséged a nyáron. Mert minden alkalomra felveheted, kiemeli a barnaságod, készülhet csipkéből, meg nagyjából akármiből. Nőiessé, elegánssá és kifinomulttá tesz. Mindenesetre lehet, hogy már most várom az őszt, hogy visszatérhessek kedvenc színemhez, a feketéhez.

A hőség előtti inspiráció, ami után garantáltan lerohanod kedvenc üzleted.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

????????????????????????????????????

12 13 14 15 16

Itt van még jó kis kontent