Bizarr kontúrozási technika, amitől felvonod a szemöldököd

Szerző: Amy

A sminkelésben az a legjobb, hogy mindig kitalálnak olyan technikákat, amikkel megkönnyíthetik az ember életét. Vagy éppen pont olyan feleslegesek, hogy csak nevetni tudsz rajtuk egy jót, ahogy a legújabb, thermal highlihternek nevezett trükkön is.

A kontúrozás már régi jó barátod, hiszen tudod, hogy az arc árnyékolására és kiemelésére nagyon hasznos. Ha pedig az utóbbit szeretnéd, akkor világos színt vagyis highlightert viszel fel az arcodra – eddig tiszta a kép. Az újabb rettenet most a thermal highlighter, ami a kép alapján elsőre olyan, mint egy hőtérkép, amivel szegény Aigner Szilárd emlékének adózna nagyon bizarr formában. Csak akkor kezded felhúzni a bal, illetve a jobb szemöldöködet, amikor belegondolsz, hogy mi lenne, ha ezt mondjuk magadra is kéne kenned. Na, úgy már nem olyan fasza.

giphy

De mi is az a thermal highlighter? Tudod volt már szivárványos haj meg szempilla, ezért gondolták az okosok, hogy miért ne lehetne az arcunk is szivárvány színű. A kérdés adott, amire most válaszként megérkezett ez a pompás izé. Mindez csupán arra való, hogy a különböző neonos színekkel a változó hőmérsékleti pontokat jelöljék az arcon, ami pont

úgy fest, mintha az Időkép viharjelző radartérképét figyelnéd.

Finoman szólva elég hivalkodó smink, ezért munkába sem javallott magadra kenni, de fesztiválra meg buliba akár jó móka lehet. Szóval, ha megtetszett és valamelyik fesztiválra is ellátogatsz idén, akkor itt egy videó az elkészítéséről!

(Szerintem úgy néz ki, mint egy Terminátor jelmez, ahogy a lekopott bőrréteg alól már kikandikál az android fémváza. – a szerk.)

Itt van még jó kis kontent