BeautyHack

Görögdinnye ihlette színek, amik feldobják a nyarad

By  | 

A hajtrendekben az a jó, hogy bármennyire is nem érdekelnek téged, folyamatosan szembejön veled egy. Aztán eldöntheted, hogy tetszik-e vagy sem, de ami a legjobb, hogy még ha nem is vagy odáig érte, néha azért megmosolyogtat és változtatásra késztet. A legújabb gyümölcsös hajtrend is pont ilyen.

Egy bizonyos szinten szeretem az extrém dolgokat, mert egy-kettő egész különleges tud lenni – ilyen a rose gold színű frizura is. A hajba borotvált mintákkal sokáig nem voltam kibékülve, mostanra viszont néhány ilyen kreálmány egészen megtetszett. Gondolom, az ombre hajról neked is a félig barna, félig szőke színárnyalat ugrik be. Szépnek szép, csak már kicsit uncsi, hogy minden második lánynak egyforma a feje. Nos, ezzel a görögdinnye ihlette hajszínnel nyilván nem fogsz sűrűn találkozni az utcán.

Volt már farmerkék színű vagy épp macaronok ihlette haj, de az összes közül eddig a mostani a legjobb. Az van, hogy ha végignézed a képeket, tényleg észreveszed rajtuk, hogy mindegyik haj a görögdinnye színeit idézi fel. Ennél nyáriasabb színeket keresve se… Ha változtatnál a frizurádon, itt elolvashatod, milyen jelek utalnak arra, hogy újítanod kell.

 

@kat.lepp által közzétett fénykép,

 

 

Alert!

Közben nyitottunk egy saját szalont. Több infó és bejelentkezés itt, az üzlet Facebook csoportja meg itt. Szép hely, jó a zene, és hát, na… elég jól is nyomjuk.

Brooke

A Viva La Femme! szerkesztője. Szeret kávézni, olvasni és írni. Még mindig rendíthetetlenül meg akarja váltani a világot, és a legrosszabb, hogy el is hiszi, hogy ez megtörténik egyszer. Aktívan él a szarkazmussal, és jól dob mezőnyből.