Hairstyle

Szereted a lilát? Akkor bátran viseld a fejeden!

By  | 

Itt az ideje, hogy hatalmas változáson menjen át a hajkoronád, és a lila színnél vagányabbat erre a nyárra úgysem találsz.

Igazából azért is jó, hogy a lila hajszín most a trend, mert ha nem is akarsz tartós végeredményt, bármikor beszínezheted magadnak otthon is a hajad, ami a mosásokkal egyre inkább veszít a színéből. Bármennyire is pártolom a nem végleges átalakításokat (legyen az köröm vagy haj), azért egy ilyen hajszín esetében inkább profi szakembert kérnék meg, hogy elkészítse nekem.

Nem csak lila ez

Na, de ez jóval több, mint holmi lila! Mert ha megnézed majd lent a képeket, akkor te is látni fogod, hogy ez valójában füstös-lila. Mivel a pasztellszínek régóta hódítanak, így ez a grunge-ihlette hajszín is tökéletesen beleillik a sorba. Kicsit levendulás, kicsit ezüstös, a végeredmény pedig önmagáért beszél.

Az ötlet amúgy Guy Tang fodrásztól származik, aki a Kenra Professional-el karöltve fejlesztett ki egy új hajfestéksorozatot, amit Metallics néven dobtak piacra. A Violet Metallic fémes, lilás és napfényben egészen máshogy mutat, mint árnyékben. Gyönyörű. Szóval lehet ombre, meg egyszínű, meg akármilyen, a lényeg, hogy neked tetsszen!

Az eredeti cikket itt találod.

 

Alert!

Közben nyitottunk egy saját szalont. Több infó és bejelentkezés itt, az üzlet Facebook csoportja meg itt. Szép hely, jó a zene, és hát, na… elég jól is nyomjuk.

bfy_belter_02

Brooke

A Viva La Femme! szerkesztője. Szeret kávézni, olvasni és írni. Még mindig rendíthetetlenül meg akarja váltani a világot, és a legrosszabb, hogy el is hiszi, hogy ez megtörténik egyszer. Aktívan él a szarkazmussal, és jól dob mezőnyből.