Meztelen kampányok, arany Nike. Heti Divat.

Szerző: Brooke

Minden héten elhozzuk nektek az elmúlt hét nap szerintünk legfontosabb divathíreit, amikről úgy gondoljuk, fontos, hogy tudjatok. A legújabb Calvin Klein kampányban (Kendall Jenner után) Bella Hadid és Kate Moss kapott helyet, az Yves Saint Laurent és a Givenchy pedig meztelenkedős reklámmal jelentkezik.

Giselle Bündchen és a legújabb Givenchy Jeans kampány

Nem tudom, hogy miért (vagyis sejtem), de mostanában egyre több olyan kampány van, amiben a modellek meztelenek, esetleg „csak” félmeztelenek. Figyelemfelkeltő, meg emlékezetes, az tény, no de azért kérem szépen! Valahol az alkotók kreativitásának hiányát is jelzi, hogy izgalmas vizuális elemek terén legfeljebb a mezítelen testekig jutnak el. Gisele Bündchen például a Givenchy Jeans kampányban egyetlen farmerban pózol. A cél bizonyára az volt, hogy a nadrágra szegeződjön a tekintet, de ez még az én szememben is pusztán egy olcsó pucérkodás.

A 2016-os őszi/téli kollekció kampánya amúgy hasonló az előzőekhez, ugyanis ebben a fotósorozatban is van olyan, ahol a modell mellét egy fekete sáv takarja ki. Esztétikailag persze rendben vannak a képek.

 

Aranyos cipőkkel várja a Nike az olimpiát

Az olimpia mindig nagy szó, a legtöbb márka pedig megpróbálja kihasználni az emberek érdeklődését azzal, hogy épp az adott eseménnyel köti össze legújabb kampányát. Szóval minden, ami ötkarika, már önmagában eladja magát. Gondolom erre blazírozott a Nike akkor, amikor kitalálta, hogy az Air Force 1 Low, Air Force 1 Mid, Air Force 1 High és az Air Max 90 metálos színekben is kapható lesz majd. Egészen pontosan arany, ezüst és bronz változatokban, augusztus 5-től kerülnek majd a NIKEiD kínálatában. És választhatsz majd cipőt a saját országod színeiben, zászlójával, ésatöbbi. Elég egyedi, az biztos.

nike-unlimited-glory-pack-01-1200x800

nike-unlimited-glory-pack-06

nike-unlimited-glory-pack-10-1200x800

Bella Hadid lett a Calvin Klein új arca

A Calvin Kleinről tulajdonképpen mind annyit tudunk, hogy egy király márka, jó minőségű és talán még a magyar középosztálynak is megfizethető. A brandet amúgy maga a névadó alapította még 1968-ban, az eltelt majd ötven évben pedig nem csak fehérneműket, hanem órákat, ékszereket, de még parfümöket is forgalmazott. Az utóbbi időben a remek marketingnek köszönhetően a fehérneműk nagy figyelmet kaptak, aminek egyik legegyértelműbb oka, hogy olyan aktuális Facebook és Instagram cézárokat kértek fel a szereplésre a kampányokban, mint Justin Bieber vagy Kendall Jenner.

A 2016-os tavaszi kollekciót még Kendall reklámozta, most azonban elindult az idei év őszi kampánya, amelyben a világhírű modell Gigi Hadid szintén világhírű modell testvére, Bella Hadid szerepel. A #mycalvins kampányokat egyébiránt ugyanaz a fotós, Tyrone Lebon lőtte, Bellán kívül pedig Kate Moss és Grace Coddington is helyet kapott a reklámban.

Bella-Hadid-Calvin-Klein-Fall-2016-Campaign

2016-Campaign

Bella-H-Klein-Fall-2016-Campaign

 

Meztelen modellek az YSL új kampányában

Mondhatni kicsit sem számít meglepetésnek vagy újdonságnak, hogy meztelen modellekkel próbálja felhívni magára a figyelmet egy világmárka, azért én személy szerint egy olyan márkától, mint az Yves Saint Laurent valami kreatívabbat várnék el. A kollekciót amúgy Anthony Vaccarello tervezte, a képek pedig mondanám, hogy önmagukért beszélnek, de nem. Instagramon megnézheted őket, de ha lejjebb görgetsz, itt is találsz párat. Érdekesek. Főleg az utolsó kép, ami konkrétan egy mellkas/váll. Igen, egy váll.

 

Durván egyedi cipőkkel jön a Nike

Oké, a Nike-ról már volt szó feljebb, viszont ezek a cipők tényleg megérnek néhány sort. Emlékszel, amikor a suliban minden menő gyereknek Air Max volt a lábán? Te meg csak egyedi és király akartál lenni, de nem tudtál, mert mindenkinek eleve olyan cipője volt, aminél királyabbat nem találtál. Na, most itt a lehetőség, hogy übermenő legyél, ugyanis a Nike olyan lépőkkel jön, mint a fekete és fehér színben kapható, bőr betétekkel elkészített alacsony szárú, prémium minőségű utcai sneakerek. A kollekció neve Match Classic, és ha ránézel a képekre, egyből rájössz, miért klesszik.

nike-match-classic-vachetta-1-960x480 nike-match-classic-vachetta-4-960x480 nike-match-classic-vachetta-5-1200x800

 

Itt van még jó kis kontent