Hairstyle

Már most tervezd meg az őszi frufrudat!

By  | 

A frufru időről időre visszatér a divatba, hol nagyobb szerepet kap a köztudatban, hol szépen elsunnyog a hátunk mögött. Van, aki utálja és van, aki el sem tudná képzelni az életét a szemébe lógó haj nélkül. Nem hibáztatok érte senkit, sőt! Én tulajdonképpen a frufru mellett voksolok, csak ne nekem kelljen viselnem.

Mert a frufru pont olyan, mint a tetoválás: tudni kell viselni. Úgy kell hozzá öltözni, meg ami a legfontosabb, sminkelni. A frufu vágást inkább bízd szakemberre, mert hidd el, ők jobban értenek hozzá, mint te. Persze, azért megpróbálhatod otthon, de csak saját felelősségre. Ha szükséged van egy kis változásra, mindenképp újíts be magadnak valamit. Lehet tömött, egyenesre vágott frufrud, de dönthetsz az átmenetes épphogyfrufru frizuránál is.

frufru_fun

In the summertime?

Nyárra amúgy nem biztos, hogy a legjobb ötlet frufrut vágatni, már csak azért sem, mert a homlokod nem szellőzik eléggé, az alapozó pedig a negyven fokban szó szerint beleég az arcodba. Ezzel pedig eltömődnek a pórusaid, pattanásos leszel ésatöbbi, tudod te is. Az őszi, hidegebb napokra viszont remek választás. Ha pedig félsz attól, hogy idő előtt megunod, és meg akarod növeszteni, csak dobj fel egy kendőt a fejedre, és kezdődhet is a procedúra. Hamar megnő, hidd el.

 

Számos ismert arc döntött idén frufru mellett, és mi más lenne meggyőzőbb érv bármilyen ügyben, mint számos ismert arc.

60s-Screen-Siren

Celebrity-Bangs-Hair-Inspiration

Chic-Choppy

jennifer-lopez-with-bangs

Lots-Lengths

Polished-Fringe

Sleek-Straight

Split-Em-Up-Style

 

ALERT!

Közben lett ám egy üzletünk, hivatalos weboldal itt, nyári akciónk fesztiválozóknak pedig itt! Juhú!

bfy_belter_15 bfy_belter_13

Brooke

A Viva La Femme! szerkesztője. Szeret kávézni, olvasni és írni. Még mindig rendíthetetlenül meg akarja váltani a világot, és a legrosszabb, hogy el is hiszi, hogy ez megtörténik egyszer. Aktívan él a szarkazmussal, és jól dob mezőnyből.