A túltolt sminkek netovábbja: sellősmink, amit akarsz

Szerző: Brooke

Szerintem nincs olyan lány ezen a világon, aki kislánykorában ne akart volna hercegnő, sellő vagy boszorkány lenni. Aztán jött a Twilight, és mindenki vámpír akart lenni. Na, én még mindig sellőként képzelném el legszívesebben hátralévő életem jelentős részét. Főleg akkor, ha ilyen hableányos sminkkel kápráztathatnám el az óceánok élővilágát.

Még mindig sokkol az az új trend, ami a beauty vloggerek körében alakult ki az utóbbi időben. Kattintásvadász, nézettségnövelő borzalmas ötlet, hogy 100 réteg sminkcuccot kennek magukra. Itt elolvashatod, miről van szó konkrétabban. Viszont vannak olyan sminkkreálmányok, amikért egyszerűen odáig vagyok. Mert ötletes, egyedi, gyönyörű, és látszik rajta, hogy komoly munka eredménye a végső look. Ilyen például ez a különleges sellősmink is, amit az Instagramjára posztolt Monica Rose.

 

A sminkművész lány nem csak a végeredményt osztotta meg követőivel, hanem azt is, hogy hogyan készítette el az álomsminket. Na igen, erre még Ariel is botrányosan féltékeny lenne. Az érzés, amikor jobban nézel ki, mint a legszebbnek titulált hal.

A durván tehetséges lány kreációban ide kattintva gyönyörködhetsz.

Itt van még jó kis kontent