Itt a szemöldöknyomda, videós teszttel

Szerző: Brooke

Az utóbbi két évben szemöldökmegszállott lettem. De olyan szinten, hogy a sminkcuccaim 60%-át szemöldökformázó ceruzák, spirálok, gélek, fésűk alkotják. És még mindig nem tudom, melyik a kedvencem, vagy melyik a legjobb. Tökéletes szemöldököt meg pláne nem tudok készíteni, de legalább alakul a dolog.

Adjunk hálát azoknak a sminktermékeket gyártó cégeknek, amik nap mint nap arra törekszenek, hogy ne kelljen a szükségesnél több időt eltöltenünk a tükör előtt. Hogy egyszerűen használhassunk mindent, amit megvásárolunk, és hogy ezek a cuccok legyenek megfizethetők az átlagemberek számára is. (A motiváció ezen cégek számára persze soha, semmilyen esetre sem a pénz, pusztán csak az önzetlen jó szándék. − a szerk.)

kristen_bell_wink

Na, pont ezeknek a feltételeknek felel meg a szemöldöknyomda. Elsőre elég furán hangzik, és ami azt illeti, az is. Tulajdonképpen egy csomagról van szó, hiszen 8 dollárért (cirka 2800 Ft) kapsz két szemöldökformájú nyomdát, és ehhez egy tartós szemöldökport is. Szerintem nem kell magyaráznom, mit kell csinálnod vele. Az egyetlen gond, hogy csak egy színben lehet kapni, és a most divatos szemöldökvonalhoz egy kicsit túl vékony. Amolyan béta fázisban van a dolog, de reméljük, nem marad ennyiben a törekvés, és továbbgondolja a gyártó az ötletet.

Arra amúgy tök jó, hogy adjon egy pontos formát, amit aztán kiegészíthetsz, rajzolhatsz hozzá, vagy vehetsz el belőle. Kezdetnek egyáltalán nem rossz. Egy beauty vlogger, Tati, ki is próbálta helyettünk, erről láthatsz videót egy sorral lejjebb. Majdnem tökéletes, de azért van még mit javítani rajta.

Itt van még jó kis kontent