Sminkelnél gyereksminkkel? Sminkelnél.

Szerző: Brooke

A mai napig erőteljesen érzem az illatát annak a sminkkészletnek, amit kislánykoromban kaptam a nagyszüleimtől. Édes, púderes illat, amit soha nem fogok elfelejteni. Imádtam, hogy magamra kenhetek akármit. Akkor még pont nem érdekelt, hogy nézek ki.

Lehetett az 100 rétegnyi smink is akár, bárhogy használhattam. Megmondom őszintén, ez az új beauty vloggeres kihívás eléggé bejön. Eszembe nem jutna gyereksminket venni magamnak, hogy azzal kenjem össze a fejem. Mert ahogy visszaemlékszem a régi játéksminkekre, az élénk színeken − és az illatán − kívül más nem igazán jut eszembe. Az meg aztán végképp nem, hogy használható is lenne valamire. Pedig de.

Szóval itt van nekünk Nikkie, aki YouTube-vloggerként vállalta, hogy megmutatja nekünk, milyen sminket lehet készíteni gyereksminkből. Azt kell hogy mondjam, annak ellenére, mennyire nem vagyok odáig a neonszínekért, ez a smink durván zseniális lett. Arról nem is beszélve, hogy úgy emlékeztem, ez a készlet nemcsak hogy botrányosan gagyi, de még csak nem is látszódik a bőrön, hiszen nem a jó minőségéről híres… Ezzel ellentétben olyan erős smink készült a paletta segítségével, hogy még a szombat esti bulikában is simán elmenne.

Íme, a nagyon porcelánbabás végeredmény

Itt van még jó kis kontent