Ki mondta, hogy a kék hajszín nem néz ki jól?

Szerző: Brooke

Van pár hajszín, amit tényleg csak az mer bevállalni, aki pont leszarja mások véleményét. És akár tetszik, akár nem, a legtöbben sajnos nem ilyenek vagyunk. Nem vállaljuk be az extrém külsőt, még akkor sem, ha az tükrözné a valódi énünket, mert a megjelenésünkre vonatkozó nyomasztó (bár sokszor hasznos) társadalmi konvenciók béklyóba verik ezeket a vágyakat. Ha te is félsz, sem a cikk, sem a hajszín nem neked való.

Miért ne lehetne vörös a hajad, ha az tetszik? Vagy miért ne lehetne kék, ha az jön be? Jó, a kék nem tartozik épp a legtermészetesebb színek közé (még annyira sem, mint mondjuk a vöröses árnyalatok). A természetesség mostanában menő − már akinél. Viszont hülyeség, hogy ezzel a színnel nem lehet mit kezdeni. Mert lehet, csak jól kell használni. Ombre, balayage, full kék, akárhogy. És tudod, hány árnyalata van a kéknek? Nem tudod. A farmerkéktől kezdve az óceáni zöldeskékig mindenféle, csak a főbb árnyalatokból van több mint hatvan. Technikától, keveréstől, az eredeti hajszínedtől (és a fodrászod ügyességétől) függően ezek szinte a végtelen spektrumon változhatnak.

Színre színt

Ha szőke a hajad, vagy világosabb barna, még a kék hajszínezőt is kipróbálhatod, ami pár mosás után kijön a hajadból. Szóval nem tartós, nem kell félned, hogy örökre kék marad a hajad. És azért, hogy lásd magad előtt ezt a meseszép színt, hoztam pár képet, amit inspirációként szánok azért, hogy merj változtatni, és vállald be, ha tetszik. Mert tényleg durván jól néz ki.

1-black-angled-bob-with-blue-highlights

2-black-to-teal-ombre-hair

3-black-to-pastel-blue-ombre

4-medium-layered-blue-hairstyle

7-blue-ombre-for-straight-black-hair

9-blue-dip-dye-for-black-hair

10-curly-dark-blue-lob

13-subtle-black-to-blue-ombre

14-long-black-hair-with-blue-highlights

17-blue-and-purple-highlights-for-black-hair

18-dark-blue-pigtails

19-dark-brown-hair-with-purple-and-blue-highlights

f

fsf

large

Még több képért katt ide.

 

Ja, és még valami!

Nyitottunk egy üzletet. Foglalni telefonon tudsz, az oldalunkon minden infót megtalálsz. Ha pedig mész fesztiválozni, van neked egy akciónk is.

bfy_belter_13 bfy_belter_11

 

Itt van még jó kis kontent