Air Jordan Champagne sneaker

Szerző: Nevermore

Michael Jordan “Champagne and Cigar” fantázianevet viselő kollekciójának egy új darabját szeretnénk most nektek bemutatni, mely a sztár 1992-es, Chicago Bulls-szal szerzett, második NBA-s győzelmének tiszteletére készült.

Bocsi, de ilyen volt akkoriban a képminőség:

De visszatérve a cipőre, ennek a fekete-fehér, bőr, magas szárú sneakernek a pezsgőszínű berakás ad igazán fejedelmi hangulatot. Az arany részbe pedig természetesen a jól megszokott Jordan logót is belecsempészték.
S, ha már ünnepi hangulat, akkor az aranyláz jegyében került rá némi kis plusz is. Egy igencsak feltűnő arany csatt, mely a cipő elejét díszíti.

0d69b8fb298c419fb3ae479db842d32d
A fehér talprész ugyan ritkán érvényesül, de erre is igazán komoly figyelmet fordított a tervező csapat. Kedvencünk, hogy a rusztikus, egyenes vonalak között visszaköszön a talp csaknem felét elfoglaló Jordan-ikon.
S, ahogyan a Jordan-kollekcióktól már megszokhattuk, minden lehetséges területen a világszinten elismert játékost éltetik. A cipőn így fel is tűnik a játékos száma, a 23-as.

590055fae3ee4186af7ea6771b9b752a
Ha te is nagy rajongó vagy és szeretnéd ezt az évfordulót méltán megünnepelni, akkor ne habozz, rendeld meg ezt a limitált kiadású darabot, melyet most 275 dollár fejében, 10-14 napon belül megkaparinthatsz.

Update: Sajnálom srácok, mire a cikket kiraktuk, a szupercsuka már elfogyott, szóval aki szeretne belőle, az az Ebay-en fog találni legfeljebb…

Itt van még jó kis kontent