Ezek sokkal szebbek, mint az okosórák

Szerző: Nevermore

Az okosórák korában a hagyományos karórák piaca zsugorodni látszik. Megszűnni viszont nem fog soha, mert igazán elegáns viselethez még nem nagyon készült megfelelő „digitális karszörny” . Hiába variálható a számlapja, egy Apple Watch is maximum menő lehet, nem elegáns.

 

Most viszont megmutatjuk nektek, mire is gondolunk, amikor az eleganciáról beszélünk. Lássuk az idei év minimalista órái közül a 10 legízlésesebbet, melyek közül ti is biztosan megtaláljátok azt a típust, ami jól menne a kedvenc zakótokhoz.
Ezen órák bármelyike harmonikus darabja lehet akár a sportos, akár az elegáns, akár az üzleti viseleteteknek.

Tsovet JPT-PW36

Tsovet-JPT-PW36
A Tsovet JPT-PW36 modellt japán tervezők alkották meg, a letisztultság jegyében. Ezt szemlélteti a fekete-fehér egyensúly is, amit a mentazöld óramutatók törnek csak meg picit, de pont ezzel adják meg az óra pikantériáját. Felvehetjük mind sportolós napokon, mind pedig a mindennapi viselethez, hiszen nem veszi el a hangsúlyt öltözékünkről, inkább megfelelő mértékben kiegészíti azt. A csomagolása is ezt az egyszerű vonalat képviseli, ugyanis egy natúr vászon zsákban és egy egyszerű dobozban szállítják házhoz. Megrendelhető.

 

Mondaine Classic

Mondaine-Classic
A svéd márka tervezőcsapata ezúttal egy igazi minimalista vonalakat követő, klasszikus órát alkotott, amibe azért merészséget is csempészett. A fehér, fekete és piros színeket ötvöző óra kerek számlapjával, egyszerű bőrszíjával a ‘90-es évek hangulatát tükrözi. Megrendelhető.

 

Shinola S0100026

Shinola-S0100026
A zöld és barna színt harmónikusan kombináló Shinola modell EOL (end of life) technológiát rejt, melyet mind megjelenésében, mint működésében azon úriemberek részére ajánlunk, aki szeretnék a minimalista stílus egy kicsit megbolondított formáját viselni a csuklójukon. Beszerezhető.

 

Junghans Max Bill Quartz

Junghans
A német Junghans márka egy gyönyörű, egyszerű, de divatos kvarc órát készített vízálló és rozsdamentes acél formában. A Max Bill Quartz óra fényét a Sicralan bevonatnak köszönheti mely a plexi üvegre került. Megvehető.

 

Daniel Wellington Classic St Mawes 36mm

Daniel-Wellington
A Daniel Wellington  36 mm átmérőjú, klasszikus számlappal rendelkező órája, annyira keskeny és elegáns, hogy nincs az a stílus, amihez ne illeszkedne megfelelően. A barna bőr szíjat egyensúlyba hozza a számlap egyszerűsége és minőségi burkolata. Beszerezhető több fajta számlappal.

 

Timex Easy Reader Grande

Timex-Easy-Reader-Grande
Elérkeztünk ahhoz az órához, ami a minimál stílus igazi megtestesítője, azaz a Timex Easy Reader Grande modellhez. A fényes, rozsdamentes acél tartozékokkal, a fekete-fehér egyensúlyával, a kvarc technológiával és a 30 méterig vízálló hatással akár a jó öreg James Bond órájaként is szerepelhetne. A bőrszíj pedig a Timextől már megszokott, eredeti típus 2 éves garanciával. Tiéd lehet innen:

 

Uniform Wares M37

Uniform-Wares-M37

A modern formavilágot tükröző Uniform Wares M37 egy vérbeli svájci modell, ami a fekete időtlen eleganciájával operál. A modern megjelenés köszönhető az állítható, cordovan bőrszíjnak, a tükröződő, fényes számlapnak, melyen elegáns megjelenéssel láthatjuk az idő múlását. Ez a típus 50 méterig vízálló és megvehető itt.

 

Skagen Holst – Ancher

Skagen-Watch-Ancher-1
A Skagen Holst – Ancher óra egyben minimalista, de merész is. Karcsú megjelenés, finom és puha bőrszíj, valamint kobalt számlap az ismertetőjele, külön megjelenített 30 és 60 másodperces időmérővel. Ez a sokoldalúság és a több stílusjegy ötvözése teszi lehetővé, hogy a számlapja ellenére beleférjen ebbe az elegáns csapatba. Szerezd be és használd ki egyediségét.

 

Farer Barnato

Farer-Barnato-1
A listába becsempésztünk egy fémszíjas típust is, a Farer Barnato GMT modellt, melynek megihletője a világ legnagyobb női kalandora és pilótája, Diana Barnato Walker. Az ő személyiségét megidéző klasszikus és fényes megjelenés a következő tulajdonságokat rejti:

  • Rhodium hátlap
  • Karcálló kristály borítás
  • Svájci dátumablak a számlap jobb oldalán
  • Zafír bevonat

Megrendelhető különböző szíjakkal.

 

The Fifth New York Classic Brooklyn

Uniform-Wares-M37
Végül, de messze nem utolsó sorban bemutatjuk a klasszikus New York-i stílust képviselő darabot, mely merész formáival az egyik kedvencünk lett. A homokcsiszolt fekete számlapon egyedül az 5-ös került megjelenítésre római számjeggyel, a többi helyén csupán egy egyszerű rovás látható. Ezt a különleges órát választhatod fekete vagy arany szegéllyel is, melyet a következő oldalon meg is tudsz kiválasztani

Itt van még jó kis kontent