BeautyHack

Tippek a tökéletes copf elkészítéséhez

By  | 

Az megvan, amikor a hajad már nem frissen mosott, de még nem is elég “koszos” ahhoz, hogy megmosd? Igen, ilyenkor jön az életmentő beauty hack: a copf.

Jó, tisztában vagyok vele, hogy most a fonatoknál idén nincs menőbb, amit a fejeden hordhatsz. De azért ne feledkezzünk meg örök kedvencünkről sem, a klasszikus copfról. Ami kényelmes, praktikus, laza, de mégis tud nőies is lenni. Az egész attól függ, hogy milyen alkalomra készítesz magadnak lófarkat. Nem csak idén, tavaly is nagyon trendi volt, ha félkontyba raktad fel a hajad. A félkonttyal viszont az a gáz, hogy ha buliba is készülsz, és csinibe mész csapatni, nem fogja túlzottan feldobni a megjelenésed. Egy jól elkészített, szoros copf viszont annál inkább. Hát még akkor, ha valami professzionális sminket pakolsz magadra aznap.

mkm

Csapzottság helyett válaszd a szexisséget.

Pro tipp: Hajápolási aranyszabály, hogy ne fogd túl gyakran szoros copfba a hajad, mert hamar megtörik. Ha pedig megtörik, csúnya lesz, az meg gagyi.

Még egy pro tipp: Frissen mosott hajat sokkal nehezebben fogsz tudni szépen szoros copfba fogni. Gondolom, két flakon hajlakkot te sem szeretnél emiatt elhasználni. A másnapos és harmadnapos hajat már könnyebben alakíthatod lófarokká. Talán elég lesz egy flakon hajlakk is hozzá.

Harmadik pro tipp: A babahajakat, amiket utálsz, amiért össze-vissza kilógnak mindenhol, egyszerűen el tudod tüntetni. Nevezz ki egy fogkefét babahaj-eltüntető-fogkefének, fújd be hajlakkal, és azzal simítsd irányba a szálakat. Magic.

magic

Itt egy videó, amiben az egyik YouTube beauty vlogger mutat 26 borzalmasan egyszerű copfos frizurát.

Brooke

A Viva La Femme! szerkesztője. Szeret kávézni, olvasni és írni. Még mindig rendíthetetlenül meg akarja váltani a világot, és a legrosszabb, hogy el is hiszi, hogy ez megtörténik egyszer. Aktívan él a szarkazmussal, és jól dob mezőnyből.