Okosnadrág, amivel nem csak az edzés lesz keményebb

Szerző: Nevermore

Igen, jól olvasod. Nemsokára megjelenhet a piacon a VylyV Lab okos shortja. Mi sem hittünk a szemünknek, de ezt mindenképp meg kell, hogy osszuk veled is!

A VylyV Lab tervezőcsapata által megalkotott fitnesz short egy érzékelőrendszert és egy testre szabható, telefonról irányítható virtuális személyi edzőt egyesít magában. Ennek a shortnak köszönhetően olyan izomcsoportjaidat mozgathatod meg, melyeket egy általános edzés során mellőznél.
No, és akkor lássuk ennek a jótékony élettani hatását, amely bizony, Uraim, igen fontos számunkra!

„Az ülőmunka során nem biztosított a megfelelő véráramlás a medence környékén, mely kihathat mind a libidóra, mind pedig a termékenységre.” − állítja Danz Chase, a VylyV Lab ügyvezető igazgatója. “Ez a kiegészítő tehát mind hölgyek, mind urak számára hasznos eszköz lehet, mert

használata javíthatja az erekciót,

az állóképességet, valamint elősegíti a többszörös orgazmust, és megóv a prosztatabántalmaktól.”

charlie_gif

Tehát itt nem csupán egy egyszerű fitnesz trackerhez juthatunk hozzá, hanem egy olyan okoseszközhöz is, amelynek széleskörű alkalmazhatósága minden férfi számára jól jöhet. A shorthoz tartozik egy wireless távirányító, amellyel finomhangolható és a saját edzettségi szintedre állítható a rendszer. A bevezető csomagár 125 dollár (kb. 35 000 forint), ami 150 eladott darabig tart csupán, szóval sietned kell, ha még féláron szeretnél hozzájutni, mert már csak pár ilyen akciós darab érhető el. A további konstrukciókat és a termék bővebb leírását pedig ezen az Indiegogo-oldalon látod, részletesen.

Itt van még jó kis kontent