Divathírek a reggeli kávé mellé

Szerző: ViiQuinn

Hidd el, bármely társaságban menőbb beszélgetőpartner lesz az, aki nem a kertévék reggeli műsorából tájékozódik a hazai celebvilág herevasalásairól, hanem a kávé mellett érdemleges bulvárt is fogyaszt. Például a divatvilág gyorshíreit, nálunk. 

Vivienne Westwood újra a londoni divathéten

Vivienne Westwood 2017 őszi/téli kollekciójával debütált Londonban, így Milánó most egy kis ideig kénytelen hanyagolni őt. A felvonultatott darabok a divattervezőtől megszokott módon ismét egyenes vonalakkal operálnak, és visszafogottan (legalábbis a legtöbb mai tervező kreációihoz képest visszafogottan) ugyan, de mégis extrém formákat garantálnak.

1620-2

Igen, jól látod, ezek nem azok a tipikus férfias vonalak, amiket itt képviselni szoktunk, de ha megnézed a tervező webshopját, kiderül, hogy tényleg vannak jó kis fazonok.

Ralph Lauren felülmúlt minden pénzügyi előrejelzést

A már 50. éve a piacon lévő márka nemcsak az időtlen stílusa miatt az egyik kedvencünk – szerintem kevés olyan tervező van, aki a férfi ruházat terén ennyire eltalálná az utat évről évre −, de pénzügyileg is olyan sikereket ér el, amiket még az előrejelzések sem tudtak megjósolni. Ezeket egyértelműen a vezérigazgatónak, Stefan Larssonnak tulajdonítják, aki a New York-i központú vállalat vezetője.

RL
Szükség is volt a fellendülésre a két évvel ezelőtti hanyatlás után, ami már-már a márka túlélését veszélyeztette. Szerencsére Laurenék már egyértelműen kiemelkedtek a pénzügyi hullámvölgyből, így ez az idei évi siker új energiát adhat a következő időszak tervezéséhez. Szóval innen is nagyon kemény kollekciót várhatunk 2017-re.

Itt van még jó kis kontent