Ok, ez az okosóra menő lesz

Szerző: ViiQuinn

Az Apple okosóráinak megjelenése óta egyre nehezebb olyat alkotni, ami mind stílusában, mind pedig funkcionalitásában megfelel a piac által diktált elvárásoknak. A Ticwatch 2 viszont úgy tűnik, megugorja a szintet, így érdemes pár szót ejtetnünk róla.

Képernyőfotó 2016-08-17 - 8.15.07

Igen, tudjuk, nem is olyan régen írtuk azt, hogy okosóra helyett hordjatok inkább elegáns, egyszerű karórákat. Ezt továbbra is fenntartjuk, de azért biztos vannak köztetek olyanok, akik mégiscsak szeretnék teljesen megölni a magánéletüket egy csuklóra bilincselhető, okos eszközzel. Nos, ha ők nem akarnak erre a célra mindenképp százezreket elkölteni, akkor számukra ezt ajánljuk.


A Ticwatch 2 kezelőrendszere az érintésen alapul. Olyan, mint egy jó nő: szinte bárhol megérintheted, és mindig másként reagál – pofonba szerencsére itt nem szaladhatsz bele. A hangvezérlésnek köszönhetően pedig David Hasselhoff bőrébe bújhatsz. Ezt már biztosan régóta sokan szeretnék…
Az óra méretei ugyan korlátozzák a képernyő megjelenését, viszont a tervezők egy olyan funkciót fejlesztettek bele, amivel közelíteni és távolítani tudod ezt pár mozdulattal. Sőt! A nagy kedvencünk, hogy az óra oldalán is található érintőfelület, amivel a tartalom még egyszerűbben görgethető.

Nemsokára meg is rendelheted

Hogy az óra sikeres lesz, az nem is kétséges, ugyanis a projektet a Kickstarteren indították el a fejlesztői, és eddig a kitűzött célösszeg 28-szorosa érkezett be a megrendelőktől.
A Ticwatch 2 különböző külső borításokkal lesz elérhető, az ára pedig a borítástól függően 159 és 209 dollár (45 000 – 55 000 Ft) között mozog majd. 2016 szeptemberétől pedig már rendelhető is.

Itt van még jó kis kontent