Hairstyle

Füstös ombre hajszín őszre. Akarod?

By  | 

Hajszínek és trendek jönnek-mennek, de nagyon úgy néz ki, hogy az ombre hajfestés nem akar távozni a divatból. Nem is baj, mert a szépen festett ombre hajért odáig vagyunk, a nem szépek láttán meg…ööö.

Tényleg minden héten jön legalább egy új hajtrend, amit követhetnénk, de nem vágunk bele, mert félünk, hogy mindjárt jön valami új, valami jobb és szebb, amit még inkább akarunk majd. A legutóbbival meg több lesz a macera, mint amennyire szeretni tudjuk. Mindenesetre most itt van a legújabb füstös-szürkés-őszes ombre, amiről első ránézésre az jutott eszembe, hogy kicsit nagyis, másodszorra viszont már tetszik. Bár tény, hogy a vörös haj (szerintem) sokkal dögösebb, azért ez sem rossz, csak kicsit fel kell dobni a szürkés színt valami olyan sminkkel, ami még a szemszínhez is passzol.

A füstös ombre most adja, szóval ha változásra vágysz, és az örök klasszikus long bob frizura annyira nem jön be, próbáld ki az ezüstösen csillogó, szürke színt. Azért annak járj utána, milyen szín illene a bőrtónusodhoz. Itt elolvashatod. Csak próbálj meg nem elveszni vele a közeledő őszi szürkeségben!

 

Ja, és még valami!

Már van üzletünk is a belvárosban. Az oldalunkon minden infót megtalálsz, és ha van fesztiválkarszalagod, augusztus végéig részt vehetsz a -20%-os egy akciónkban.

Foglalni telefonon tudsz, a számunk

06 70 770 54 60.

bfy_belter_13 bfy_belter_11

Brooke

A Viva La Femme! szerkesztője. Szeret kávézni, olvasni és írni. Még mindig rendíthetetlenül meg akarja váltani a világot, és a legrosszabb, hogy el is hiszi, hogy ez megtörténik egyszer. Aktívan él a szarkazmussal, és jól dob mezőnyből.