Tekerj úgy, mint a nagymenők

Szerző: ViiQuinn

Lenéznek a fixisek? Fikáznak a hipszterek? Mutatunk pár bringás kiegészítőt, amivel menő leszel. Mármint a bringások közt. Még ennél is menőbb:

giphy

A biciklizés már nem csak sima hétvégi tekerést takar. Egyre többen használják a bringákat mindennapi közlekedésre is, ami nem csoda, mert néha bizony gyorsabbak, mint az autó vagy a tömegközlekedés. Nem is beszélve arról, hogy nem kell más embereket az aurádban elviselned – hacsak nem őrültködsz, mert akkor bizony hamar az aurádba érkezik egy teherautó −, vagy a dugóban tépni a hajad, hogy már megint nem érsz oda a találkozódra.
Van azonban egy csomó kiegészítő, ami megkönnyítheti a tekerést, és így segít abban, hogy akár a második, de talán még a harmadik napon is nekifuss a kétkerekűnek, és ne törjenek fel benned a rossz emlékek. Mert ha az első bringás nap negatív élménnyé fajul, akkor nagyon könnyen a kocsiban találod magad újra, ahogy épp az öklödet rázod a kétoldalt elsuhanó kerósok után.

Hőtartó kulacs

1
Nem csak meleg időben fontos a megfelelő mennyiségű  folyadékutánpótlás! Legyen kéznél ez a hőtartó Evrgrn kulacs, ami nyáron a hideg üdítőt biztosítja neked, hűvös időben pedig akár egy jó kis meleg teát kortyolhatsz belőle, ugyanis minimum 12 órán át garantálja a hőtartást speciális szigetelésének köszönhetően. Ha Charley Harper-szindrómában szenvedsz, vodka-martinivel is feltöltheted. Csak akkor told a bringát, mert ittasan azt sem használhatod. Ha megtetszett, beszerezhető 25 dollár fejében:

Kövesd a szíved ritmusát

Képernyőfotó 2016-08-18 - 20.11.14
Ezzel a formatervezett, mellkasra rögzíthető pulzusmérővel mindig képben lehetsz azzal kapcsolatban, hogy éppen milyen intenzitással is nyomod az edzést. Nem kell hozzá semmilyen agyrém, óriás okos óra, egyszerűen csak egy app a telefonodon, amin keresztül össze kell lőnöd őket, és máris megkapod a legfrissebb adatokat olyan grafikonokba rendezve, amelyekből valószínűleg még Benke Laci bácsi is megértené, hogy mennyit kell tekerni egy-egy csülkös pacalja után. 80 dollár fejében már a tiéd is lehet, innen.

Cipekedj stílusosan

4
Egy menő biciklihez menő táska is dukál, mert ha jól sejtem, egy első vagy hátsó kosárral nem csúfítanád el a járgányod ugye? Most viszont egy igazán különleges modellt mutatunk neked, ami nem csak azért fantasztikus, mert külön belső laptoptartó résszel látták el − hiszen ezt már minden táska tudja −, hanem megjelenésében is vagány egy darab. Vízhatlan anyagának és formatervezésének köszönhetően komoly összegbe lefogadnám, hogy ha szerzel egy elég kotvány bringát, bármelyik bringás futár előre biccent majd neked, ha ezt hordod. És még a Toldi mozi előtt is nyugodtan ücsöröghetsz vele a hipszterparadicsomban, senki nem fog kinézni onnan. 120 dodót nem megér ez? Beszerezhető itt.

5

Ha viszont mégiscsak a kosár mellett döntenél, akkor ugyanezen tervezőcsapattól ajánljuk figyelmedbe az alábbi darabot 60 dollárért. Hosszabb utazások során azért igencsak praktikus lehet. Teletolhatod piros almával, kutyával vagy E. T.-vel ízlés szerint.

Fő a biztonság

7
Nemcsak hogy erősen ajánlott, de vannak országok, ahol egyenesen kötelező viseletnek számít a bukósisak. Ha pedig már valamivel el kell, hogy rontsd a reggel precízen megformált frizkód, akkor legalább legyen ez egy Smith Optics bukó. A gondosan megtervezett Bombshell PLUS konstrukciónak − őszintén szólva nem tudom, ez mit jelent, de nagyon hatékony a neve − köszönhetően a legnagyobb biztonságban indulhatsz útnak, és azért azt be kell látnod, hogy külsőre olyan király, hogy még egy Csepel Tacskón ülve is olyan leszel benne, mint aki épp egyszemélyes háborúra készül teljes Kelet-Timor ellen.

De ennél mindenesetre biztosan menőbb − pedig ez sem kutya:

https://www.youtube.com/watch?v=BmsQRKCYAfw

 

Tegyük teljessé a szettet

11
A NikeLab nemrég beleszaladt egy pofonba tőlünk, de azt azért el kell ismerni, hogy ha bekapcsolják a Givenchy-szűrőt a bejárati mágneskapunál, akkor kemény dolgokra képesek. Ilyen például ez a Premier 6.0-ás napszemcsi, ami megkoronázhatja az egész szetted. A könnyű keret és az orrod formáját követő gumi kengyel akkor is feltűnés nélkül biztosítja neked a legjobb látási viszonyokat, ha olyan az orrod, mint a kozákrevolver nyele.

Pro Tipp: ha nem akarsz bringázni, az sem baj. Ezzel a szettel esténként a Szipmla kertben lazán eladhatod magad környezettudatos, zöld, de azért menő srácnak. Az meg kinek fáj, ha a hódítás után a kocsidba huppansz, és hazagurulsz? Persze minimum egy hibridbe!

Itt van még jó kis kontent