BeautyHack

Színes körmök, amikért megőrülsz

By  | 

Ahányszor eljutok a körmöshöz, annyiszor kapok idegbajt amiatt, hogy nem tudom kitalálni, milyen színű legyen. Végül pedig mindig marad a fekete. Gondolom, te szeretnél azért valami változatosságot az életedben.

Épp ezért remek lehetőség számodra az a legújabb körömtrend, ami már megkezdte hódító hadjáratát a divat világában. Ha bajban vagy azzal, hogy milyen színű körmeid legyenek, a legegyszerűbb, hogy több színt választasz. És nem, nem kell minden körmödet más színűre festened. Ez a technika lehetővé teszi, hogy egyedi és különleges, szivárványos kezeid lehessenek anélkül, hogy papagájnak kéne érezned magad.

Az egész lényege abban áll, hogy a körmeidet valamilyen szín segítségével oszd több részre. Lehet kockás, lehet két színű is. A színtelenül hagyott részeket pedig töltsd ki olyan színnel, amilyennel csak akarod. Itt van néhány példa is, hogy el tudd képzelni.

 

Brooke

A Viva La Femme! szerkesztője. Szeret kávézni, olvasni és írni. Még mindig rendíthetetlenül meg akarja váltani a világot, és a legrosszabb, hogy el is hiszi, hogy ez megtörténik egyszer. Aktívan él a szarkazmussal, és jól dob mezőnyből.